"Ο πρίγκιπας Harry δεν θα δει τον πατέρα του την ημέρα της στέψης"

Όσα δήλωσε ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, για τη σχέση του δούκα του Sussex με τον πατέρα του.

Ένας από τους κοντινούς ανθρώπους που είχε στο περιβάλλον της η πριγκίπισσα Diana ήταν ο πρώην μπάτλερ της, Paul Burrell, με αποτέλεσμα συχνά να παραχωρεί συνεντεύξεις σχετικά με θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια. Πρόσφατα, μίλησε στην αμερικανική Sun σχετικά με την επιστροφή του πρίγκιπα Harry στην Αγγλία με αφορμή τη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Όπως δήλωσε, δεν πιστεύει πως ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Diana θα έχει την ευκαιρία να δει τον πατέρα του μέσα στις ημέρες εκείνες. Από την άλλη, δεν βλέπει στον ορίζοντα κάποια συμφιλίωση με τον αδερφό του, πρίγκιπα William, εξαιτίας όσων συνέβησαν τα τελευταία χρόνια. 

"Δεν υπάρχει περίπτωση συμφιλίωσης στο κοντινό μέλλον, φοβάμαι. Πιστεύω ότι θα λάβει μία παγερή υποδοχή από τους Windsors", δήλωσε ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας του λαού. Παράλληλα, στην εκπομπή GB News εξήγησε πως ο πρίγκιπας Harry θα παρευρεθεί στην τελετή απλά για να δώσει το παρών. "Θα έρθει για να βάλει το πόδι του στην πόρτα και θα έρθει γιατί ο πατέρας τον θέλει να είναι εκεί. Ο πατέρας του θα ευχαριστηθεί που και οι δύο γιοι του θα είναι εκεί να παρακολουθήσουν αυτή την υπέροχη ημέρα στη ζωή του", είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, όπως μαντεύει ο Burrell, ο πρίγκιπας Harry δεν θα δει τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα William κατά τη διάρκεια της στέψης. Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό, ο δούκας του Sussex θα δώσει το παρών μόνο στην τελετή και δεν θα λάβει χώρα στα υπόλοιπα events του σαββατοκύριακου. Μην ξεχνάμε πως η ημέρα της στέψης συμπίπτει με τα γενέθλια του γιου του, κάτι που θα τον οδηγήσει να ταξιδέψει γρήγορα πίσω στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει με την οικογένειά του. 

Αυτός φημολογείται πως είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν θα παραστεί στη στέψη, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, αφού έχει να διοργανώσει τα γενέθλια του μικρού. 

Διαβάστε Επίσης