Ο Κάρολος και η Καμίλα ανέλαβαν χρέη παρουσιαστών της Eurovision

Ο νέος μονάρχης και η σύζυγός του επισκέφθηκαν την πόλη του Λίβερπουλ για να δουν από κοντά τη μουσική σκηνή του δημοφιλούς Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Βρετανοί πολίτες δεν είναι μόνο ενθουσιασμένοι για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, αλλά και τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα λάβει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο ξανά ύστερα από 25 χρόνια. Ειδικότερα, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα επισκέφθηκαν το Λίβερπουλ για να δουν από κοντά τη σκηνή από όπου θα μεταδοθεί ο μουσικός διαγωνισμός.

Πιο αναλυτικά, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, το Ηνωμένο Βασίλειο πρότεινε να αναλάβει τη διοργάνωση ύστερα από τη νίκη του ουκρανικού συγκροτήματος Kalush Orchestra ως ένδειξη συμπαράστασης. Έτσι, λίγες ημέρες από την επίσημη ανάδειξη του νέου μονάρχη, θα ξεκινήσει ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός της Eurovision, που θα λάβει χώρα από τις 8 έως τις 13 Μαΐου. ,

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος έδειχναν χαρούμενοι αντικρίζοντας για πρώτη φορά τη σκηνή και τον χώρο που θα φιλοξενήσει τον δημοφιλή θεσμό, συνομιλώντας με τους συντελεστές του BBC, το συνεργείο αλλά και τους φετινούς παρουσιαστές. Μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι είχε την ευκαιρία να πατήσει το κουμπί, το οποίο έδωσε την εντολή να φωταγωγηθεί για πρώτη φορά επίσημα ο χώρος. 

Παρά τις προετοιμασίες για την τελετή στέψης, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εξακολουθούν να πραγματοποιούν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στην Αγγλία. Πιο αναλυτικά, πρόσφατα η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William επισκέφθηκαν το Μπέρμιγχαμ, όπου συνομίλησαν με τοπικούς επιχειρηματίες, ενώ λίγες ημέρες αργότερα η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε το παρών στο κέντρο "The Baby Bank", όπου δίπλωσε παιδικά και βρεφικά ρούχα, αποκαλύπτοντας στη συζήτηση την αγαπημένη ταινία της κόρης της, πριγκίπισσας Charlotte. 

Όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι, ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να παρευρεθεί στο ιστορικό γεγονός, κάτι που έχει χαροποιήσει τον πατέρα του, ωστόσο η σύζυγός του, Meghan Markle, θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα δυο τους παιδιά. 

Διαβάστε Επίσης