Angelina Jolie | Στον Λευκό Οίκο με τον γιο της, Maddox και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η σπάνια εμφάνιση με τον μεγαλύτερο γιο της στο σημαντικό δείπνο στον Λευκό Οίκο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angelina Jolie είναι πολύ επιλεκτική σε ό,τι αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της, με την πρόσφατη να έχει μεγάλη σημασία για την ίδια και την οικογένειά της. Η διάσημη σταρ συνοδεύτηκε από τον μεγαλύτερο γιο της, Maddox, με αφορμή το δείπνο που διοργάνωσε ο Πρόεδρος Biden και η σύζυγός του, Jill Biden, στον Λευκό Οίκο προκειμένου να υποδεχθούν τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Yoon Suk Yeol και τη σύζυγό του, Kim Keon Hee. 

Αναμφίβολα, η ηθοποιός έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τις χώρες της Ασίας, αφού οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της, που υιοθέτησε πριν από αρκετά χρόνια, κατάγονται από εκεί. "Οι σχέσεις Ασίας - Αμερικής είναι σημαντικές για την οικογένεια της Angelina. Εκείνη και τα παιδιά έχουν στενούς δεσμούς με την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, για αρκετά χρόνια. Ο Maddox σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ. Η Angelina έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη Νότια Κορέα για την υποστήριξή της σε ανθρωπιστικά και προσφυγικά θέματα τις τελευταίες δύο δεκαετίες και ως καλλιτέχνις. Είναι τιμή των Angelina και Maddox να βρίσκονται στο επίσημο κρατικό δείπνο", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας.

Angelina Jolie | Στον Λευκό Οίκο με τον γιο της, Maddox και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Πέρα όμως από το γεγονός πως η Jolie πραγματοποιεί σπάνιες εμφανίσεις, παρατηρήσαμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την αλλαγή στα μαλλιά της. Πιο αναλυτικά, η σταρ εμφανίστηκε με ένα νέο χρώμα στα μαλλιά της, πράγμα που σπάνια επιχειρεί, προσθέτοντας ανοιχτόχρωμες ξανθές ανταύγειες, στη μορφή του μπαλαγιάζ, για να φωτίσει το αποτέλεσμα. Από την άλλη, για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα vintage Chanel σακάκι και φόρεμα που είχε δημιουργηθεί για την ίδια πριν από χρόνια. 

Angelina Jolie - Maddox Jolie Pitt

Ο σκοπός του δείπνου ήταν να τονιστεί η φιλία ανάμεσα στα δύο κράτη, με αφορμή την 70η επέτειο της συμμαχίας των ΗΠΑ με τη Νότια Κορέα, που είναι σημαντική για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία των δύο χωρών. Πέρα από τη Jolie και τον γιο της, Maddox, στο δείπνο ήταν επίσης καλεσμένοι οι Chip και Joanna Gaines και η Ολυμπιονίκης του σνόουμπορντ, Chloe Kim.

Angelina Jolie - Maddox Jolie Pitt

Διαβάστε Επίσης