Karlie Kloss | Ανακοίνωσε πως είναι ξανά έγκυος στο Met Gala

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με ένα φόρεμα Loewe, που αγκάλιαζε τη φουσκωμένη κοιλιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Karlie Kloss πρόκειται σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, όπως έγινε φανερό από την εμφάνισή της στο Met Gala. Το διάσημο μοντέλο έδωσε το παρών παρέα με τον σύζυγό της, Joshua Kushner, περπατώντας μαζί στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί για τις ανάγκες του λαμπερού event στα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης. 

Διαβάζοντας σωστά το θέμα που δεν ήταν άλλο από τον εμβληματικό σχεδιαστή Karl Lagerfeld, η Kloss επέλεξε ένα μαύρο Loewe φόρεμα - οφθαλμαπάτη, το οποίο ολοκλήρωσε με σειρές από πέρλες. Η ίδια όπως εξήγησε αργότερα, ένιωθε ξεχωριστή και ευάλωτη για την αποκάλυψή της, δηλώνοντας πως "δεν ξέρω πώς να κάνω styling στην κοιλιά μου".  Μην ξεχνάμε πως η πρώτη της εγκυμοσύνη εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, πράγμα που σήμαινε πως δεν χρειάστηκε να κάνει αρκετές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. 

Karlie Kloss | Ανακοίνωσε πως είναι ξανά έγκυος στο Met Gala

Μάλιστα, η σταρ αφιέρωσε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τα ευχάριστα και στους followers της. "Το πρώτο Met του μωρού", έγραψε η Kloss, η οποία δεν ήταν η μόνη που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, αφού μία ακόμη celebrity εμφανίστηκε με τη φουσκωμένη της κοιλιά. 

Παράλληλα, το μοντέλο μάς έδωσε περισσότερες πληροφορίες και λήψεις του outfit της, εξηγώντας την έμπνευση. "Bespoke Loewe σχεδιασμένο από τον Jonathan Anderson, ο οποίος αναδημιούργησε ένα φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 1983 του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel μέσα από τον θολό φακό της τελευταίας συλλογής στην πασαρέλα του οίκου Loewe".

Διαβάστε Επίσης