Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis κλέβουν και πάλι την παράσταση

Τα παιδιά του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Kate είναι ο λόγος που χαμογελούν όλοι στην τελετή στέψης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Φορώντας τα καλά τους έφτασε και η νέα γενιά στην στέψη του... παππού. Η πριγκίπισσα Charlotte στα λευκά έφτασε στον ναό κρατώντας από το χέρι τον μικρό της αδερφό Louis, γνωστό για τις χαριτωμένες εκφράσεις του. Στο πέρασμά τους όλοι οι καλεσμένοι χαμογελούσαν.

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis κλέβουν και πάλι την παράσταση

Η πριγκίπισσα Charlotte, που έγινε οκτώ χρονών αυτή την εβδομάδα, έφτασε μαζί με τους γονείς της και τον Louis με το επίσημο αμάξι. Τα παιδιά έφτασαν χωρίς τον μεγαλύτερο αδερφό τους, George, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην τελετή στέψης και είναι ένας από τους ακόλουθους τιμής του Βασιλιά.

πρίγκιπας George

Έτσι, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον παππού του και μάλιστα κράτησε και τον μανδύα του.

William, Kate, Charlotte, Louis

Η Charlotte φόρεσε ένα υπέροχο σύνολο που σχεδιάσε για εκείνη ο βρετανικός οίκος Alexander McQueen: ένα φόρεμα και ίδια κάπα με κεντήματα- συμβολικά για το παλάτι. 

Ο μικρούλης Louis φοράει κοστούμι από τους Savile Row tailors Dege and Skinner και παρά τα στοιχήματα φαίνεται να συμπεριφέρεται άψογα στην τελετή σε αντίθεση με τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της γιαγιάς του, που είχε κουραστεί και αντιδρούσε, όπως είναι εξάλλου λογικό για ένα μικρό παιδί. 

Βέβαια κάποια στιγμή νύσταξε.

Louis χασμουρητό, στέψη
Charlotte, Louis

Μπορεί λοιπόν τιμώμενο πρόσωπο να είναι ο βασιλιάς Κάρολος σήμερα, αλλά τα εγγόνια του πρωταγωνιστούν και αυτά στο Αββαείο του Westminister.