Η Pippa Middleton φόρεσε στην τελετή στέψης το απόλυτο fashion trend

Ενθουσιάστηκε το κοινό με το outfit της Pippa Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική εμφάνιση της Kate Middleton με δημιουργία του βρετανικού οίκου Alexander McQueen άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου. Εξάλλου, ο ρόλος της ήταν ξεχωριστός. Τα βλέμματα όμως κέρδισε και η αδερφή της, Pippa Middleton, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Η Pippa Middleton και ο σύζυγός της κάθισαν μαζί με τους γονείς της, Michael και Carole Middleton και τον αδερφό της James ξεχωριστά από την Kate, η οποία βρισκόταν βέβαια στην πρώτη σειρά στο Αβαείο του Ουεστμίνιστερ.

Η Pippa Middleton φόρεσε στην τελετή στέψης το απόλυτο fashion trend

Οι royal fans ενθουσιάστηκαν με το λουκ της, εξάλλου το κίτρινο χρώμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 2023. Το φόρεμα της είναι της εταιρίας πολυτελών ενδυμάτων Claire Mischevan και το συγκεκριμένο μοντέλο λέγεται Alais coat, καθώς προσομοιάζει σε παλτό. Χαρακτηριστικό είναι το wrap στο μπροστινό μέρος του, ο γιακάς και η ελαφρώς ανοιχτή φούστα.

H Pippa ολοκλήρωσε το σύνολο με καπέλο Jane Taylor London, κίτρινο clutch, χρυσό κολιέ και σουέντ γόβες.

Χρήστες στο Twitter έγραψαν: "στιγμιότυπο από το λουκ της Pippa Middleton... είναι εκθαμβωτική", "η Pippa Middleton κλέβει και πάλι την παράσταση με λεμονί. Κόβει την ανάσα". Ενώ άλλος σημείωσε: "δεν είδαμε αρκετά την Pippa Middleton στην κάλυψη του #coronation". Η αδερφή της Kate Middleton φαίνεται να έχει το δικό της φαν κλαμπ.