Το "ghosting" της Meghan Markle στην πιο στενή της φίλη στο Λονδίνο

H Millie Mackintosh αποκαλύπτει ότι η Meghan Markle έκοψε αμέσως τις επαφές μαζί όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά που πρώην φίλοι και συνεργάτες της Meghan Markle αναφέρονται δημόσια στο πόσο άλλαξε η συμπεριφορά της όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry. Η πιο πρόσφατη απ' αυτές τις αποκαλύψεις έρχεται από μία πρώην φίλη της, τη βρετανίδα ηθοποιό, μοντέλο και influencer Millie Mackintosh. Η Mackintosh, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality Made In Chelsea και προέρχεται από εύπορη βρετανική οικογένεια, αποκάλυψε μέσα από το podcast της "Mumlemmas & More with Millie & Charlie" ότι η Meghan Markle δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί της όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Harry. 

"Δεν άκουσα ποτέ ξανά νέα της και δεν της έστειλα ποτέ ξανά κι εγώ γιατί ένιωσα ότι μου έλεγε βασικά να "πάρω πόδι". Η Meghan Markle μου έκανε ghosting", είπε χαρακτηριστικά. Η Mackintosh εξήγησε ότι είχε στείλει μήνυμα στη φίλη της, με την οποία γνωρίστηκαν το 2015 στα εγκαίνια ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη, για να δει αν είναι καλά καθώς μόλις είχε αποκαλυφθεί η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry και τα μίντια παραληρούσαν. "Ξέρω πώς είναι να έχεις στραμμένα όλα τα μίντια πάνω σου. Μπορεί να είναι αρκετά πιεστικό και δυσάρεστο, οπότε της έστειλα μήνυμα στο οποίο έγραφα "ελπίζω να είσαι ΟΚ. Σε σκέφτομαι".", αφηγείται η influencer. Η απάντηση που έλαβε ήταν πολύ απότομη: "Αυτό που κατάλαβα από εκείνο το μήνυμά της ήταν ότι ίσως χρειαζόταν λίγο χώρο. Ό,τι ίσως χρειαζόταν να χαλαρώσει, ήταν θυμωμένη, ίσως ήταν υπό πίεση... Οπότε δεν της ξαναέστειλα μήνυμα. Αλλά περίμενα ότι θα κρατούσε επαφή"

Διαβάστε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr