Ο πρίγκιπας Andrew αρνείται να φύγει από το σπίτι του, παρά την εντολή έξωσης του βασιλιά Καρόλου

Ο δούκας της Υόρκης δεν θέλει να δει κανέναν και φοβάται για τις επόμενες κινήσεις του αδερφού του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Andrew εδώ και τουλάχιστον 2 δεκαετίες μένει στο Royal Lodge από τότε που είχε υπογράψει το μισθωτήριο που το Στέμμα τού παραχωρούσε την κατοικία στο Windsor για 75 χρόνια. Ωστόσο, ύστερα από την παραίτησή του εξαιτίας του σκανδάλου με τον Jeffrey Epstein και το γεγονός ότι πλέον δεν αποτελεί εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος τού ζήτησε να αποχωρίσει από το σπίτι του στην προσπάθειά του να μειώσει τα έξοδα των μελών της βασιλικής οικογένειας. 

Και παρά την εντολή του νέου μονάρχη, ο πρίγκιπας Andrew αρνείται να αποχωρίσει, γεγονός που έχει εξαγριώσει τον μεγάλο του αδερφό. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Κάρολος έκοψε από τον Andrew την ετήσια επιχορήγηση των 25 χιλιάδων λιρών, πράγμα που σημαίνει πως θα δυσκολευτεί να αναλάβει τα έξοδα της κατοικίας του. Μάλιστα, ο δούκας της Υόρκης αρνείται να δει τον οποιοδήποτε και φοβάται για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. "Είναι τόσο εύθραυστος. Αρνείται να δει τον οποιοδήποτε. Αυτό ήταν το οικογενειακό του σπίτι για τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι λογικό να τον διώξουν;", δήλωσε πηγή. 

Από την άλλη, η ανώνυμη πηγή αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Andrew φοβάται πως ο αδερφός του θα προσπαθήσει να τον "εκβιάσει" με το να του κόψει το ρεύμα, το νερό, ώστε να πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί.  

Όπως προαναφέρθηκε, ο πρίγκιπας Andrew μένει στο Royal Lodge από το 2003 και όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει να μετακομίσει. Μάλιστα, μαζί του μένει και η πρώην σύζυγός του, Sarah Ferguson, και τα σκυλάκια της βασίλισσας Ελισάβετ. Πιο αναλυτικά, ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί να εγκατασταθούν εκεί ο πρίγκιπας William με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Προς το παρόν, οι Waleses μένουν στο Adelaide Cottage, που βρίσκεται στην έκταση του Windsor, που περιλαμβάνει μόνο 4 δωμάτια και καθόλου χώρο για το προσωπικό. 

Διαβάστε Επίσης