Το Παλάτι μοιράστηκε το νέο αγαπημένο χόμπι της Kate Middleton

Η φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας που συζητήθηκε στα social media.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι περιπετειώδης, λατρεύει τις προκλήσεις και ποτέ δεν θα χάσει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, σε κάποια δοκιμασία. Από την άλλη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας διατηρεί πολλά και ενδιαφέροντα χόμπι, ένα από τα οποία αποκάλυψε πρόσφατα το Παλάτι. Πέρα από τη φωτογραφία, που βρίσκεται στην κορυφή με τις προτιμήσεις της συζύγου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, η Middleton απολαμβάνει να ασχολείται με τη μελισσοκομία και να φτιάχνει το δικό της μέλι. 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μέλισσας, το Παλάτι δημοσίευσε μία φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας όπου φοράει τη στολή του μελισσοκόμου και ασχολείται με το μελίσσι της. Όπως έγραψε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, "οι μέλισσες είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος του οικοσυστήματός μας και σήμερα είναι μία σπουδαία ευκαιρία να ενημερωθούμε για τον σημαντικό ρόλο των μελισσών και των υπόλοιπων επικονιαστών που παίζουν στο να διατηρούν τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας υγιείς". 

Πιο αναλυτικά, η εν λόγω φωτογραφία που ανήκει στον Matt Porteus ήταν τραβηγμένη από το περασμένο καλοκαίρι στο Νόρφολκ. Όπως γνωρίζουμε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας διατηρεί το δικό της μελίσσι στο σπίτι της Anmer Hall που βρίσκεται στην έκταση του Sandringham Estate της κομητείας του Νόρφολκ και μάλιστα φτιάχνει το δικό της μέλι. 

Πριν από λίγες ημέρες, παρόμοιο δώρο έκανε ο David Beckham στον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος πρόσφερε στον νέο μονάρχη ένα βάζο με μέλι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ασχολείται επίσης με τη μελισσοκομία και παράγει σε μικρές ποσότητες το δικό του μέλι. Ωστόσο, η Middletton δεν είναι η μόνη που διατηρεί το δικό της μελίσσι, αφού η βασιλική οικογένεια έχει επίσης 6 ακόμα, 4 στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και 2 στην κατοικία Clarence. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παλατιού, οι "βασιλικές" μέλισσες έχουν πραγματοποιήσει παραγωγή 300 βάζων με μέλι, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από το Παλάτι τον περασμένο χρόνο για τις κατοικίες των μελών της βασιλικής οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης