Διατηρεί ο πρίγκιπας Harry ένα "καταφύγιο" για να μένει κάποιες μέρες μακριά από τη Meghan Markle;

Το δημοσίευμα που έφερε αναταραχή στην ηρεμία των Sussexes.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιθυμούσαν να αφήσουν τη ζωή τους στο Παλάτι ήταν προκειμένου να μπορούν να ζήσουν όπως το επιθυμούν εκείνοι. Αφού λοιπόν έστησαν στη ζωή τους στην Καλιφόρνια και το "brand" τους, δηλώνοντας πλήρως ευτυχισμένοι, φήμες θέλουν τον δούκα του Sussex να διατηρεί ένα κρυφό δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Καλιφόρνια, για να μένει κάποιες ημέρες μακριά από τη Markle. 

Άραγε έλαβαν την ιδέα από τη δεύτερη ταινία του Sex and the City, όπου η Carrie και ο Big συζητούσαν να κρατήσουν το διαμέρισμα της πρωταγωνίστριας, το οποίο θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ένας από τους δύο κάποιες ημέρες της εβδομάδας; Ποιος ξέρει;! Αναμφίβολα, η κίνηση αυτή δείχνει πως πιθανώς υπάρχουν προβλήματα στη σχέση, κάτι που όμως εκπρόσωπος του πρίγκιπα Harry έσπευσε να αρνηθεί. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, ο πρίγκιπας Harry διατηρεί ένα δωμάτιο πάντα κρατημένο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην έπαυλη του ζευγαριού στο Μοντεσίτο, το οποίο πηγή αναφέρει πως είναι το μέρος που τον βοηθάει να ξεφεύγει. Ωστόσο, εκπρόσωπος του δούκα υπογράμμισε πως όσα μετέδωσε η Sun είναι ψέματα, αρνούμενος τις κακόβουλες φήμες. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί κάτι παρόμοιο, αφού στο παρελθόν είχε γραφεί ξανά πως ο δούκας του Sussex μένει μερικές φορές στο ιδιωτικό κλαμπ "San Vicente Bungalows" που επιτρέπει την είσοδο μόνο σε μέλη και σε κανέναν δημοσιογράφο, το οποίο ο Harry χρησιμοποιεί ως διέξοδό του. Φυσικά, και αυτή ήταν μία είδηση που το ζευγάρι αρνήθηκε, καθώς το μόνο "καταφύγιο" του πρίγκιπα Harry αποτελεί το σπίτι του με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. 

Πρόσφατα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δημοσίευσαν μέσω εκπροσώπου πως συμμετείχαν σε μία "καταδίωξη" από τους παπαράτσι στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι τους παρενόχλησαν για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στο διαμέρισμα που έμεναν. Ειδικότερα, το ζευγάρι δήλωσε πως το περιστατικό έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει επικίνδυνο για τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς και πεζούς, με τους φωτογράφους να έχουν αντίθετη άποψη σχετικά με την "πίεση" που τους άσκησαν.

Διαβάστε Επίσης