"Λυπάμαι που σας απογοητεύω" | Το προσωπικό μήνυμα της Céline Dion με αφορμή την ακύρωση όλων των εμφανίσεών της

Η κορυφαία τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα αναγκαστεί να ακυρώσει την περιοδεία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και ενώ η Céline Dion ήταν ενθουσιασμένη να επανεκκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της που θα λάμβανε χώρα από το 2023 έως το 2024 μετά την πανδημία του κορονοϊού, εν τέλει το σύνδρομο Stiff Person (καθηλωμένου ατόμου), με το οποίο διαγνώστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ανέτρεψε τα σχέδιά της, αναβάλλοντας κάποιες εμφανίσεις για τη φετινή χρονιά. Οι φαν της ωστόσο είχαν την ελπίδα πως θα την έβλεπαν λίγο αργότερα, με μία νέα ανακοίνωση να τους κόβει τα φτερά. 

Ειδικότερα, η Dion δημοσίευσε πως οι 42 εμφανίσεις της στην Ευρώπη που θα λάμβαναν χώρα μέχρι τον Απρίλιο του 2024 θα αναβληθούν, επιστρέφοντας τα χρήματα πίσω σε όσους είχαν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους εισιτήριο. 

Με ένα προσωπικό μήνυμα σε όλους τους φαν της στο Twitter, η σταρ δήλωσε πως "λυπάμαι που σας απογοητεύω για ακόμη μία φορά και ενώ μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να ακυρώσουμε τα πάντα μέχρι να είμαι έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή. Δεν τα παρατάω και ανυπομονώ να σας δώ ξανά".

Πιο αναλυτικά, η περιοδεία της είχε σταματήσει το 2020 εξαιτίας του κορονοϊού, έχοντας πραγματοποιήσει 52 σόου στη Βόρεια Αμερική. Και ενώ είχε σκοπό να επανεκκινήσει τις εμφανίσεις της που αφορούσαν την Ευρώπη, η διάγνωση με το αυτοάνοσο σύνδρομο  Stiff Person ανέβαλε για μία ακόμη φορά την περιοδεία της. "Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και είναι πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα περνάω", είχε γράψει στην ανάρτηση της ανακοίνωσης την περίοδο εκείνη. 

Διαβάστε Επίσης