Kylie Minogue | Έγινε 55 ετών και το γιόρτασε ντυμένη στα κόκκινα

Πιο χαρούμενη από ποτέ, η Αυστραλή σταρ έστειλε το δικό της "ευχαριστώ" σε όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ντυμένη στα κόκκινα και πιστή στο concept του νέου της τραγουδιού, το οποίο αναμένεται να "εισβάλλει” στο Billboard Hot 100 αυτή την εβδομάδα σηματοδοτώντας την πρώτη solo εμφάνιση της τραγουδίστριας στο επίσημο chart της Αμερικής μετά από περίπου δεκαετίες ("Padame Padame”), η Kylie Minogue γιόρτασε τα 55α γενέθλια της στις Κάννες.

Φυσικά, η σταρ του πενταγράμμου δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει δημόσια τους θαυμαστές της τόσο για τις γλυκές ευχές τους όσο και για την αγάπη τους που έχουν δείξει στο νέο της single. Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, χαμόγελο και άπλετη χαρά, η Kylie Minogue κρατάει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι και στέλνει το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. 

"Πανευτυχής, ευγνώμων και στέλνω όση αγάπη μπορείτε να φανταστείτε” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία από το πάρτι που ετοίμασε για την γιορτινή αυτή ημέρα. Στη φωτογραφία, η 55χρονη – κι επίσημα – τραγουδίστρια αγκαλιάζει ένα τεράστιο μπουκέτο από αμέτρητα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Παρά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον επί 5 χρόνια σύντροφό της, Paul Solomons, η σταρ δείχνει να βρίσκει ξανά το χαμόγελο της, καθώς το νέο single θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού που έρχεται. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Kylie Minogue δηλώνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο απολαμβάνοντας τον χρόνο της ως ελεύθερη και ωραία.

Διαβάστε Επίσης