Η Sharon Stone αναφέρθηκε στα 20 χρόνια που το Hollywood την αγνοούσε

Η ηθοποιός αποκάλυψε το πώς η ζωή της άλλαξε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sharon Stone στα '90s ήταν κάτι σαν την πριγκίπισσα Diana, όπως είχε δηλώσει η ίδια. Βρισκόταν στην κορυφή του Hollywood, με τους παραγωγούς να θέλουν να την κλείσουν για την επόμενή τους ταινία και τη ζωή της να μοιάζει σαν παραμύθι. Μέχρι τη στιγμή που η διάσημη ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό, μετά το οποίο η ίδια φαίνεται να έχασε ό,τι είχε χτίσει. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκδήλωση "The Hollywood Reporter’s Raising Our Voices", το Hollywood την αγνοούσε επί 20 χρόνια, λες και την είχε ξεγράψει. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της σε παλαιότερες συνεντεύξεις και στην αυτοβιογραφία της, η ίδια μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία κράτησε για 9 ημέρες. Αυτό τη φόβισε, με αποτέλεσμα να αποτραβηχτεί από τα μέσα και τον κινηματογράφο για τουλάχιστον 2 χρόνια. Δυστυχώς, το διάστημα αυτό παρατάθηκε με την ίδια να μένει εκτός για περισσότερα. "Ανάρρωνα για 7 χρόνια και δεν είχα δουλειές από τότε. Όταν πρωτοσυνέβη, δεν ήθελα να το πω σε κανέναν γιατί ξέρεις αν κάτι δεν πάει καλά μαζί σου, είσαι εκτός. Κάτι κακό μού συνέβη - είμαι εκτός για 20 χρόνια", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως πρόσθεσε, πράγματι η ίδια τότε βρισκόταν στην κορυφή και ήταν ένα μεγάλο αστέρι στο σινεμά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να "εξαργυρώσει" τη δημοφιλία της όταν το χρειάστηκε, αφού δεν είχε καθόλου δουλειές για δύο δεκαετίες. Μάλιστα, το 2019 είχε αποκαλύψει πως εξαιτίας του προβλήματος υγείας της τα είχε χάσει όλα. "Έχασα τη θέση μου στη βιομηχανία. Ήμουν η πιο hot ηθοποιός του σινεμά. Ήταν λες και η πριγκίπισσα Diana κι εγώ ήμασταν τόσο διάσημες και εκείνη πέθανε κι εγώ έπαθα εγκεφαλικό. Και μας ξέχασαν. Βρίσκεις τον εαυτό σου στο πίσω μέρος της σειράς στη βιομηχανία, όπως μου συνέβη. Πρέπει να βρεις τον εαυτό σου πάλι από την αρχή", εξήγησε. 

Διαβάστε Επίσης