Natalie Portman| Προβλήματα στoν γάμο της με τον Benjamin Millepied- Η απιστία με 25χρονη Γαλλίδα

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι ο Millepied προσπαθεί να πείσει την Natalie Portman να τον "συγχωρήσει"

Η Natalie Portman και ο σύζυγός της, Benjamin Millepied, βρίσκονται σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής τους, αφού φέρεται να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους. Ο Benjamin Millepied σύμφωνα με πηγές είχε εξωσυζυγική σχέση με μια 25χρονη γυναίκα.

Η 41χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο χορευτής/ χορογράφος σύζυγός της είναι παντρεμένοι από το 2012, χώρισαν πέρυσι αλλά κατάφεραν τελικά να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της σχέσης τους. Τώρα, όμως, ο γάμος τους αντιμετωπίζει άλλη μια πρόκληση, μετά τον σάλο για την απιστία.

Τα πράγματα περιπλέκουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη Γαλλία που δείχνουν τον Millepied με την ακτιβίστρια, Camille Étienne, η οποία είναι 25 ετών. Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι λέει τώρα στην Page Six ότι η Νatalie Portman και ο Millepied "προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα".

"Ο Benjamin Millepied κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρέσει η Natalie. Την αγαπά πολύ, το ίδιο και την οικογένειά τους". Πρόσθεσαν ότι η Portman είναι "απίστευτα κλειστή" σε θέματα που αφορούν τον γάμο της και η προσοχή του ζευγαριού αυτή τη στιγμή είναι η προστασία των παιδιών τους.

Natalie Portman| Προβλήματα στoν γάμο της με τον Benjamin Millepied- Η απιστία με 25χρονη Γαλλίδα

Ήταν κοινό μυστικό στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της Πόρτμαν "May December", η οποία γυρίστηκε τον Νοέμβριο μέσα σε 23 ημέρες, ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν προβλήματα. Και στην πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών αυτόν το μήνα ήταν ξεκάθαρο ότι το ζευγάρι ήταν ακόμα σε "περίεργη φάση".

 Εν τω μεταξύ, εθεάθησαν μαζί αμέσως μετά το φεστιβάλ ταινιών σε μια συναυλία της Beyoncé στο Παρίσι στις 26 Μαΐου. Περισσότερες φωτογραφίες τους έδειχναν να φιλιούνται ενώ πήγαν δείπνο στις 29 Μαΐου στην γαλλική πρωτεύουσα.