Η Jennifer Aniston στα 54 της νιώθει πως είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της

Η ηθοποιός δήλωσε πως νιώθει πολύ καλύτερα σήμερα απ' ό,τι στην ηλικία των 20.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston νιώθει και είναι πιο καλά από ποτέ, καθώς βλέπει πως στα 54 της είναι πράγματι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που διανύει και εξήγησε το πόσο την ενοχλεί όταν κάποιος της λέει πως κρατιέται καλά για την ηλικία της.

"Με τρελαίνει. Δεν το αντέχω. Αυτό είναι μία συνήθεια της κοινωνίας ότι έχουμε αυτά τα σημάδια του τύπου: είσαι σε αυτό το στάδιο, έτσι για την ηλικία σου. Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει αυτό", δήλωσε. Στα 54 της πάντως νιώθει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση που έχει υπάρξει ποτέ, ακόμα και από τη δεκαετία των 20. "Είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από όταν ήμουν στα 20 μου. Νιώθω καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Είναι 100% όλα καλύτερα", συμπλήρωσε.

Πρόσφατα, αποκάλυψε πως άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται-  προωθώντας το Pvolve Fitness- δεδομένου ότι όλα αυτά τα χρόνια καταπονούσε άσχημα το σώμα της, πράγμα που έγινε φανερό το 2021 όταν τραυμάτισε σοβαρά τη μέση της. Πλέον δεν θέλει να πιέζει τόσο τον εαυτό της, παρά προτιμά να κάνει κάτι που λειτουργεί, χωρίς να έχει επιπτώσεις στη γενικότερη υγεία της. 

Στη νέα δεκαετία της ζωής της έχει αποφασίσει πως θα είναι πιο ευγενική με τον εαυτό της, αφού για πρώτη φορά μετά από χρόνια υποδέχθηκε ξανά στη διατροφή της τους υδατάνθρακες, που ήταν απαγορευτικοί όπως όλα δείχνουν. Επιπλέον, έχει εστιάσει την προσοχή της στην απλότητα και τη χαλαρότητα, προσπαθώντας να απολαμβάνει ό,τι κάνει. Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά με λευκές τρίχες, δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνη της στο trend και δείχνοντας πως είναι ακοπλεξάριστη, με το να αγαπά κάθε σημείο του εαυτού της, ακόμα κι αν να μην συμφωνεί με τα standards ομορφιάς. 

Διαβάστε Επίσης