Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα | Η αναπάντεχη συνάντηση με μία φίλη από το παρελθόν

Ένα μικρό reunion πραγματοποίησαν στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα συνάντησαν μία φίλη από το... παρελθόν.

Κάρολος και Καμίλα πραγματοποίησαν ένα μικρό reunion με την παλιά φίλη Dame Judi Dench, 88 ετών, καθώς παρακολούθησαν το εναρκτήριο λογοτεχνικό φεστιβάλ "Queen's Reading Room” - όπου η Dench ήταν ομιλήτρια - στο παλάτι του Hampton Court το απόγευμα της Κυριακής.

Το ετήσιο φεστιβάλ καθιερώθηκε μετά την επιτυχία της λέσχης βιβλίου της βασίλισσας Καμίλα, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021 ύστερα από αρκετή σκέψη της Καμίλα. 

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν ο πρώτος που χαιρέτησε την Dench - η οποία είναι πολύ εξοικειωμένη με τους βασιλείς έχοντας υποδυθεί δύο φορές τη βασίλισσα Βικτωρία καθώς και τη βασίλισσα Ελισάβετ - καθώς η βασίλισσα Καμίλα άργησε, λόγω "προβλημάτων που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα", όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα | Η αναπάντεχη συνάντηση με μία φίλη από το παρελθόν

Για την εμφάνιση του στο Φεστιβάλ, ο βασιλιάς επέλεξε ένα Navy Blue κοστούμι με ρίγες, λευκό πουκάμισο και γραβάτα με ροζ μοτίβο, ενώ η Dench φόρεσε με μαύρο σακάκι και λευκό top με διακοσμημένη καρφίτσα και κόκκινο κασκόλ ταρτάν περασμένο στον έναν ώμο. 

Καμίλα

Την Dench υποδέχτηκε η βασίλισσα Καμίλα μετά την άφιξή της, λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Η Καμίλα ξεχώρισε φορώντας μια μπλε ολόσωμη φόρμα της Anna Valentine - ένα ρούχο που είχε φορέσει προηγουμένως στη συναυλία για τη στέψη τον περασμένο μήνα - καθώς συνάντησε τη Βρετανίδα απόφοιτο της υποκριτικής πριν ανέβει στη σκηνή

Το Historic Royal Palaces τόνισε την ιδιαίτερη επανένωση του βασιλικού ζεύγους με την Dench στο Twitter. 

"Ήταν χαρά μας να καλωσορίσουμε τον Βασιλιά Κάρολο Γ' και τη Βασίλισσα Καμίλα στο The Queen's Reading Room Festival στο Hampton Court Palace χθες", έγραψε η φιλανθρωπική οργάνωση. "Οι επισκέπτες και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολόκληρη ημέρα ομιλιών από πολλούς εμπνευσμένους ομιλητές", ανέφερε στη συνέχεια. 

Διαβάστε Επίσης