Πριγκίπισσα Άννα | Στο πλευρό του αδερφού της, βασιλιά Καρόλου στην επόμενη επίσημη εμφάνισή τους

Βασιλιάς Κάρολος και Πριγκίπισσα Άννα θα συναντηθούν την Πέμπτη για έναν σπουδαίο λόγο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου θα βρεθεί για μία ακόμη φορά η Πριγκίπισσα Άννα.

Ειδικότερα, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' θα είναι μαζί με την αδελφή του, Πριγκίπισσα Άννα, καθώς θα παρουσιάσει τη νέα Κυρίαρχη Σημαία στους Μπλε και Βασιλικούς στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ την Πέμπτη, ενόψει των εορτασμών που ετοιμάζονται για το "Trooping the Colour” του Σαββάτου.

Η Πριγκίπισσα Άννα, Βασιλική Συνταγματάρχης των The Blues and Royals, θα βρίσκεται στο πλευρό του αδελφού της στην τελετή, η οποία θα λάβει χώρα στο Quadrangle της βασιλικής κατοικίας. Η άφιξη του Βασιλιά θα ανακοινωθεί με μια φανφάρα, μετά την οποία η Αυτού Μεγαλειότητα θα λάβει τον Βασιλικό Χαιρετισμό από τους Μπλε και Βασιλικούς. "Η νέα Σημαία θα καθαγιαστεί στη συνέχεια από τον Γενικό Εφημέριο, πριν την παραδώσει ο Βασιλιάς στο Σύνταγμα”, αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση τους τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. "Η Σημαία θα δοθεί στη συνοδεία του Βασιλιά και το έφιππο στράτευμα θα προσφέρει στη συνέχεια έναν δεύτερο Βασιλικό Χαιρετισμό”. 

Στην τελετή θα συμμετάσχουν 35 μέλη του υπηρεσιακού προσωπικού και 27 στρατιωτικά άλογα εργασίας, τα οποία θα παρελάσουν. Η παρουσίαση της νέας σημαίας πραγματοποιείται κανονικά κάθε δεκαετία, με την πιο πρόσφατη φορά να χρονολογείται στον Μάιο του 2014. 

Στην ετήσια υπερπαραγωγή θα παρελάσουν στρατιώτες, άλογα και μουσικοί, καθώς και υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας με στρατιωτικούς τίτλους, που θα εμφανιστούν για να επιδείξουν τη στρατιωτική τους ακρίβεια και ιππική δεξιοτεχνία, και θα καταλήξουν με το περίφημο πέρασμα από τη RAF και τον χαιρετισμό με 41 πυροβόλα στο Green Park, το οποίο η οικογένεια συγκεντρώνεται για να παρακολουθήσει από το μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.  Φέτος, θα παρελάσει το Χρώμα της Ουαλικής Φρουράς, στο οποίο θα συμμετέχουν και τα επτά συντάγματα της Οικιακής Μεραρχίας, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' και της βασίλισσας Καμίλα, αναλαμβάνοντας την ιστορικά σημαντική θέση του Gold-Stick-in-Waiting. Ο ρόλος αυτός απαιτούσε από την πριγκίπισσα Άννα να ακολουθεί την άμαξα των Μεγαλειότατων κατά τη διάρκεια της πομπής.

Διαβάστε Επίσης