Καμίλα | Με κόσμημα από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ στο Royal Ascot

Το Royal Ascot συνεχίζεται με εντυπωσιακές day-to-day εμφανίσεις από τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Royal Ascot συνεχίζεται με εντυπωσιακές day-to-day εμφανίσεις από τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα

Την τρίτη ημέρα της εμβληματικής διοργάνωσης, η Καμίλα επέλεξε ένα τυχερό κόσμημα, το οποίο ανήκε στην προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. Την Πέμπτη, η βασίλισσα Καμίλα και ο βασιλιάς Κάρολος είδαν το άλογο της ιπποδρομίας Desert Hero να περνάει καλπάζοντας τον ανταγωνισμό και να κερδίζει το King George V Stakes. Η νίκη ήταν ιδιαίτερα γλυκιά για το ζευγάρι, καθώς σηματοδότησε την πρώτη τους νίκη στο πρώτο Royal Ascot της βασιλικής τους βασιλείας. Ο Κάρολος και η Καμίλα επευφημούσαν με ενθουσιασμό από το βασιλικό θεωρείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου εκείνη έλαμπε με μια καρφίτσα που ανήκε στο παρελθόν στην εκλιπούσα πεθερά της.

Καμίλα | Με κόσμημα από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ στο Royal Ascot

Αν και το Royal Ascot επιβεβαίωσε τη σύνδεση νωρίτερα μέσα στην ημέρα, δεν αναφέρθηκαν πολλά για την προέλευση της ορθογώνιας διαμαντένιας καρφίτσας.

Καμίλα

"Η Αυτού Μεγαλειότης φοράει ένα ανοιχτό πράσινο σιφόν φόρεμα της Anna Valentine. Καπέλο με φτερά από τον Philip Treacy και διαμαντένια καρφίτσα που ανήκε στη βασίλισσα Ελισάβετ Β'", έγραψε το Ascot στο Twitter σχετικά με τις λεπτομέρειες της στολής της Καμίλα. Η καρφίτσα μπορεί να σας φαίνεται οικεία, καθώς η βασίλισσα Καμίλα την είχε φορέσει για τα Χριστούγεννα στο Sandringham τον Δεκέμβριο του 2022.

Το να φορέσει αυτό το κόσμημα ήταν τυχαίο για τη νεοφώτιστη βασίλισσα την τρίτη ημέρα του Royal Ascot. Εκείνη και ο βασιλιάς Κάρολος έλαμπαν καθώς παρέλαβαν το ασημένιο τρόπαιο για το King George V Stakes από τον ξάδελφο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον δούκα του Κεντ, και πήγαν να δουν τον Desert Hero μετά τη νίκη.