Kevin Costner | Η εν διαστάσει σύζυγός του αποκαλύπτει τα τεράστια οικογενειακά τους έξοδα και έσοδα

Τα ποσά που έγιναν γνωστά μέσα από τα δικαστικά έγγραφα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το ποσό που ζητάει η Christine Baumgarten από τον Kevin Costner να προσεγγίζει τα 250.000 δολάρια, όμως, η περιουσία του δημοφιλούς ηθοποιού είναι αρκετά μεγάλη.

Η περιουσία του Kevin Costner αποκαλύφθηκε εντός της δικαστικής αιθούσης, καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του Christine ζητά οικονομική στήριξη μετά το διαζύγιο.

Η Christine, πρώην σχεδιάστρια τσαντών, η οποία δήλωσε άνεργη χωρίς εισόδημα στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 16 Ιουνίου, έχει τρία παιδιά με τον ηθοποιό/σκηνοθέτη: Cayden, 16 ετών, Hayes, 14 ετών, και Grace, 13 ετών.

Την ίδια στιγμή, ο 68χρονος αστέρας του "Yellowstone Costner”, ο οποίος έχει επίσης τρία ενήλικα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, έχει ακαθάριστο μηνιαίο εισόδημα 1.537.000 δολάρια, εκτιμούν οι δικηγόροι της Christine. Στα έγγραφα, το εισόδημά του το 2022 αναγράφεται σε 19.517.064 δολάρια και τα έξοδα της οικογένειάς τους, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι φόροι, ανέρχονται σε 6.645.285 δολάρια. Το καθαρό εισόδημα, μετά από όλα τα έξοδα και τους φόρους, ήταν 7.595.520 δολάρια.

Παρόλα αυτά, η 49χρονη Christine ισχυρίστηκε ότι ο αριθμός αυτός είναι "μικρότερος από το ποσό που απαιτείται για να διατηρήσουν τα παιδιά τον συνηθισμένο τρόπο ζωής τους". Ζητά επίσης να καταβάλει ο Costner το 100% των διδάκτρων του ιδιωτικού σχολείου τους, των εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων και των αθλητικών εξόδων, καθώς και των εξόδων υγειονομικής περίθαλψης.

"Η Christine ήταν κατά κύριο λόγο υπεύθυνη για την ανατροφή των παιδιών, ενώ ο Kevin ακολουθούσε την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα του ως παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών, σκηνοθέτης και ηθοποιός", γράφουν οι δικηγόροι της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 - με προγαμιαίο συμβόλαιο - μια δεκαετία αφότου ο Costner φέρεται να πλήρωσε στην πρώην σύζυγο του Cindy Silva περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο του διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης