Η Salma Hayek κάνει σάουνα φορώντας μόνο την πετσέτα της

Η ανάρτηση της ηθοποιού που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αλήθεια είναι ότι η Salma Hayek έχει βρει στο Instagram την πλατφόρμα εκείνη που αισθάνεται ελεύθερη να μοιραστεί αρκετές στιγμές της προσωπικής της ζωής. Και να αισθανθεί αρκετά σέξι επιλέγοντας να μην κρύψει τη θηλυκή της πλευρά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τελευταία της ανάρτηση, στην οποία η επιτυχημένη ηθοποιός απολαμβάνει μία καυτή σάουνα φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Ειδικότερα, την Τρίτη, η Salma Hayek μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram, όπου περιγράφει λεπτομερώς έναν από τους πολλούς τρόπους που της αρέσει να εξασκεί την αυτοφροντίδα: ξαπλώνοντας στη σάουνα

Στις φωτογραφίες, η A-lister απλώθηκε στον πάγκο της σάουνας χρησιμοποιώντας μόνο δύο επιδέξια διπλωμένες λευκές πετσέτες για να καλύψει το στήθος και τη λεκάνη της, αφήνοντας τους ώμους, τη μέση και τα πόδια της σε πλήρη θέα. Η Salma αγκάλιασε τη φυσική λάμψη που η ζέστη της σάουνας έδωσε στην επιδερμίδα της, και άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα κάτω σε φυσικές μπούκλες με μεσαία χωρίστρα. 

"Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας και ιδρώνοντας το άγχος αυτή την εβδομάδα #WorldWellbeingWeek 🙏", ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησης πριν μοιραστεί το ίδιο μήνυμα και στα ισπανικά.

Ένας θαυμαστής της έμεινε έκπληκτος σχολιάζοντας "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνεις 57 τον Σεπτέμβριο", ενώ άλλος χαριτολογώντας έγραψε: "Πώς να "ρίξεις” το διαδίκτυο".

Χαρακτηρίζοντάς της ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, οι θαυμαστές της έκαναν τη δημοσίευση της ηθοποιού viral σε λίγα μόνο λεπτά με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. 

Διαβάστε Επίσης