Βασίλισσα Maxima | Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για το καλοκαίρι

Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας "φορά" την καλοκαιρινή της διάθεση

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας "φορά” την καλοκαιρινή της διάθεση και ποζάρει για το επίσημο θερινό τους πορτραίτο φορώντας λευκά, λινά και αέρινα ενδύματα, συνώνυμο της εποχής που ο ήλιος πρωταγωνιστεί το μεγαλύτερο τμήμα της ημέρας.

Ο βασιλιάς Willem - Alexander και η βασίλισσα Maxima μαζί με τις τρεις κόρες τους φωτογραφήθηκαν στο Zuiderstrand, μια παραλία στη Χάγη, πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και την απαραίτητη ανάπαυση από τα βασιλικά τους καθήκοντα. 

Η Maxima έδειχνε κομψή με ένα λευκό μπλουζάκι με φουσκωτά μανίκια και μια συντονισμένη φούστα, με ένα ζευγάρι καφέ σανδάλια. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα χρυσό βραχιόλι και μια μεγάλη μαργαριταρένια βέργα μαλλιών. Εν τω μεταξύ, ο Willem-Alexander, ο οποίος έγινε βασιλιάς το 2013, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ανοιχτό κολάρο και παντελόνι, με ένα μπλε καρό σακάκι.

Η διάδοχός του και μελλοντική βασίλισσά του, Catharina-Amalia, ήταν υπέροχη με ένα λεμονί σακάκι πάνω από ένα λευκό camisole με γαλάζιο τζιν, ενώ η Alexia επέλεξε ένα μπλε ψηλόμεσο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι. Η μικρότερη αδελφή Ariane φόρεσε μια πράσινη κεντημένη μπλούζα με λευκό τζιν.

Η έξοδος της οικογένειας έρχεται αφού η πριγκίπισσα Alexia γιόρτασε τη Δευτέρα τα 18α γενέθλιά της που αποτελούν ορόσημο, με το παλάτι να μοιράζεται τρία νέα πορτραίτα της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης