Αχιλλέας | Ο γιος του Παύλου και της Marie - Chantal κάνει κινηματογραφικό ντεμπούτο στο πλευρό της Jennifer Lawrence

Ο 22χρονος Αχιλλέας κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ετοιμάζεται να κάνει ο 22χρονος γιος της Marie – Chantal και του Παύλου, Αχιλλέας, στο πλευρό της Jennifer Lawrence.

Ο 22χρονος γιος του Αχιλλέα  ο οποίος πρόσφατα αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και έχει εργαστεί και ως μοντέλο, φαίνεται πως προσανατολίζεται προς την υποκριτική με την πρώτη του απόπειρα να πραγματοποιείται σε μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού, το "No Hard Feelings”. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αχιλλέας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από ανάρτηση του, στην οποία δηλώνει ενθουσιασμένος από την σύντομη – αλλά σπουδαία – συμμετοχή του στην παραγωγή.

"Η πρώτη μου ταινία. Περήφανος που παίζω έναν μικρό ρόλο σε κάτι τόσο ξεχωριστό” έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram για το πώς ήταν να δουλεύει σε αυτή τη blockbuster παραγωγή. Φυσικά, οι followers δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάζουν πως είχαν αντιληφθεί τη συμμετοχή του στην ταινία μέσα από το επίσημο promo. 

Τη χαρά τους δεν θα μπορούσαν να κρύψουν οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας του. Ειδικότερα, η αδερφή του Μαρία Ολυμπία έβαλε emojis φωτιάς, η θεία του Τατιάνα Μπλάτνικ σχολίασε γράφοντας: "Τόσο σπουδαίο” με emojis χειροκροτημάτων, ενώ τον ενθουσιασμό της δεν έκρυψε και η φημολογούμενη σύντροφός του αδερφού του Κωνσταντίνου Αλέξιου, Poppy Delevingne, γράφοντας με κεφαλαία: "Ναι, Αχιλλέα!”.

Ο Αχιλλέας – Ανδρέας, που είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας του Παύλου και της Marie - Chantal, έχει ασχοληθεί και με το modeling, κάνοντας σημαντικές συνεργασίες, ενώ στην προσωπική του ζωή είναι σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια έχοντας κοινές αναρτήσεις με την σύντροφό του στα social media. 

Διαβάστε Επίσης