Πριγκίπισσα Charlene - Πρίγκιπας Αλβέρτος | H επέτειος των 22 ετών ενός αινιγματικού γάμου

Η γνωριμία, τα παιδιά εκτός γάμου, και εκείνο το χαμόγελο που δεν θα δούμε μάλλον ποτέ να λάμπει στο πρόσωπο της Charlene.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η 22χρονη Charlene εκπροσωπούσε την χώρα της, τη Νότια Αφρική, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000. Ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερός της πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν θεατής, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είχε αγωνιστεί σε αρκετούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα Bobsleigh του Μονακό.

Ωστόσο, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η αθλήτρια παρευρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για αγώνες κολύμβησης την ίδια χρονιά. Τότε, ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ της ξανθιάς καλλονής αθλήτριας και του "playboy" πρίγκιπα όπως τον αποκαλούσε ο διεθνής Τύπος.

Η Charlene και ο Αλβέρτος έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2006, στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα παιδιά εκτός γάμου και τα πρώτα "σύννεφα" στη σχέση

Ένα χρόνο πριν και ενώ ήταν σε σχέση με την αθλήτρια, ο Αλβέρτος αναγνώρισε το πρώτο του παιδί από μία αεροσυνοδό που είχε γνωρίσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS. To όνομα του αγοριού ήταν Αλέξανδρος και ήταν ήδη δύο ετών, όταν ο πρίγκιπας του Μονακό αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την πατρότητά του.

Παλαιότερα μία ακόμα γυναίκα, η Tamara Rotolo είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του στο δικαστήριο της Καλιφόρνια ισχυριζόμενη πως η κόρη της, Τζασμίν ήταν δική του. Μολονότι το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της ελλείψει στοιχείων, τελικά, μετά από DNA τεστ το παιδί αποδείχθηκε πως πράγματι ήταν του Αλβέρτου.

Υπήρξαν άλλες δύο περιπτώσεις τέτοιων ισχυρισμών που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Η πριγκίπισσα το έσκασε

Στις 23 Ιουνίου 2010 το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της Charlene και του Αλβέρτου, και όλος ο κόσμος αδημονούσε για έναν ακόμη βασιλικό γάμο. Ωστόσο, πολύ σύντομα άρχισαν να διαρρέουν φήμες ότι η Charlene έχει μετανιώσει για την απόφασή της.

Το Le Journal du Dimanche ανέφερε σε τότε δημοσίευμά του ότι η Charlene είχε αναζητήσει καταφύγιο στην πρεσβεία της Νότιας Αφρικής ενώ βρισκόταν στο Παρίσι. Τα πρώτα "σύννεφα' στην σχέση του πρίγκιπα και της αθλήτριας δεν αναχαίτισαν τα σχέδια του γάμου, και τελικά το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 1 Ιουλίου του 2011.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει μέχρι και σήμερα τα δάκρυα της Charlene την ημέρα της τελετής, καθώς έβγαινε από το ιερό. Ο τίτλος της "θλιμμένης πριγκίπισσας" της αναλογούσε πλέον δικαιωματικά και η ιστορία έμοιαζε να επαναλαμβάνεται με έναν ακόμη δυστυχισμένο βασιλικό γάμο.

Στο ταξίδι του μέλιτος τους στη Νότια Αφρική λέγεται πως το ζευγάρι έμενε σε διαφορετικά ξενοδοχεία, τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Το παλάτι επιβεβαίωσε την πληροφορία σε δήλωση που εξέδωσε, λέγοντας: Πρίγκιπας ήταν σε συνάντηση στο Χίλτον με μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου. Για πρακτικούς λόγους, ήταν καλύτερα να κοιμηθεί εκεί".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr