Καμίλα & Κάρολος | Το πρώτο garden party στην εξοχική τους κατοικία

Νέοι εορτασμοί προγραμματίστηκαν για το βασιλικό ζεύγος στη Σκωτία. Λίγο πριν, ο Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στο Holyroodhouse.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Κάρολος θα γιορτάσει ξανά τη στέψη του. Αυτή τη φορά στη Σκωτία όπου ταξίδεψε μαζί με την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα. Στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Εδιμβούργο, θα είναι παρόντες και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton.

Λίγο πριν από τη γιορτή για τη στέψη το βασιλικό ζεύγος παρέθεσε garden party στο Holyroodhouse που αποτελεί την καλοκαιρινή τους κατοικία. Στις ετοιμασίες είχαν και μία μικρή βοήθεια από την πριγκίπισσα Άννα.

Τα garden party αποτελούν μία από τις παραδόσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Διοργανώνουν κάθε χρόνο αρκετά στο παλάτι του Buckingham κι ένα στο παλάτι του Holyroodhouse. Περισσότεροι από 30.000 καλεσμένοι δίνουν το παρών κάθε χρόνο και απολαμβάνουν ένα χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα. Οι καλεσμένοι φτάνουν γύρω στις 3 το μεσημέρι ενώ οι οικοδεσπότες κάνουν την εμφάνισή τους μία ώρα αργότερα για να σημάνουν την επίσημη έναρξη του πάρτι. O 74χρονος βασιλιάς και η 75χρονη σύζυγός του παρέθεσαν το πρώτο garden party της καλοκαιρινής σεζόν τον περασμένο Μάιο στη μόνιμη κατοικία τους, το Buckingham.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr