Πρίγκιπας Harry | Ηχηρή απουσία από τον γάμο του φίλου του, Jack Mann

O γαμπρός είναι στενός φίλος του πρίγκιπα Harry και μάλιστα ήταν παρών στον γάμο του με την Meghan Markle το 2018.

Ο φίλος του πρίγκιπα Harry, Jack Mann παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο την αγαπημένη του Isabella Clarke. Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του St. Peter στο Σάτον της Αγγλίας. Η νύφη επέλεξε μία νυφική δημιουργία με κοντό μανίκι και floral λεπτομέρειες που θύμιζε το νυφικό που επέλεξε η Pippa Middleton στον γάμο της το 2017 ενώ ο γαμπρός προτίμησε σκουρόχρωμο κοστούμι με μπλε γραβάτα. 

Παρών στον γάμο ήταν ο Thomas Van Staubenzee με τη σύζυγό του, Lucy που ανήκει στον ευρύτερο κύκλο της παρέας του πρίγκιπα Harry. Συγκεκριμένα είναι φίλος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και μάλιστα έχει βαφτίσει την κόρη τους, πριγκίπισσα Charlotte. 

Η απουσία του Harry από τον γάμο του Jack Mann

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του πρίγκιπα Harry καθώς συνδέεται με δεσμούς φιλίας με τον γαμπρό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη φοίτησή τους στην Royal Military Academy Sandhurst. Στη συνέχεια ο Jack Mann υπηρέτησε στο Αφγανιστάν, όπως και ο Harry και αργότερα απέκτησε τη δική του εταιρία με συστήματα ασφαλείας. 

To 2015 οι δύο φίλοι συμμετείχαν παρέα σε πρωτάθλημα polo. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Jack Mann ήταν ανάμεσα στους στενούς φίλους που βρέθηκαν στον γάμο του Harry με τη Meghan Markle. Μία χαρακτηριστική φωτογραφία τους από εκείνες τις μέρες του 2018 είδαμε και στο ντοκιμαντέρ Meghan & Harry του Netflix

Πώς εξελίχθηκε η φιλία τους τα τελευταία χρόνια

Φαίνεται πως μετά την "έξοδο" του δούκα και της δούκισσας του Sussex το 2020 οι δύο φίλοι χάθηκαν. Δημοσιεύματα ήθελαν τον πρίγκιπα Harry να έχει οργανώσει reunion με τους φίλους του όταν επέστρεψε στην Αγγλία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου το 2021 -ανάμεσά τους ήταν και ο Jack Mann.

Ο επιχειρηματίας είχε ερωτηθεί από τα media για τη φιλία τους και τον επερχόμενο γάμο του και προτίμησε να μην σχολιάσει τίποτα σχετικά με αυτά. 

Η πρίγκιπας Harry είχε μιλήσει για τις φιλίες στην Αγγλία στο βιβλίο του Spare αναφέροντας πως πολλοί επέλεξαν να αποστασιοποιηθούν από την ημέρα που έδωσε μαζί με την Meghan Markle την αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey το 2021.

"Αρκετοί κοντινοί μου φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μου με τιμώρησαν για την Oprah. Πώς μπόρεσες να αποκαλύψεις τέτοια πράγματα; Για την οικογένειά σου;" γράφει στο βιβλίο ο Harry. "Τους είπα ότι δεν κατάφερα να δω ότι μιλώντας στην Oprah δεν ήταν διαφορετικό από αυτό που η οικογένειά μου και οι δικοί τους έκαναν για δεκαετίες -να ενημερώνουν τον Τύπου στα κρυφά, να κατασκευάζουν ιστορίες... Η μόνη διαφορά είναι ότι η Meg και εγώ το κάναμε ανοιχτά". 

Διαβάστε Επίσης