Βασιλική Οικογένεια της Σουηδίας | Η έκπληξη στο επίσημο καλοκαιρινό τους πορτρέτο που λίγοι περίμεναν

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας υποδέχεται το καλοκαίρι με τον πιο ανάλαφρο και οικογενειακό τρόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας ετοιμάζεται για το καλοκαίρι και το γιορτάζει με τον πιο ανάλαφρο και ελεύθερο τρόπο, κίνηση που ενδεχομένως επηρεάζει τους "άγραφους νόμους" του Παλατιού της Σουηδίας.

Το Σαββατοκύριακο, η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιππος της Σουηδίας δημοσίευσαν ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο με τους τρεις γιους τους - τον πρίγκιπα Αλέξανδρο, 7 ετών, τον πρίγκιπα Γαβριήλ, 5 ετών, και τον πρίγκιπα Ιουλιανό, 2 ετών – στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram.

Οι βασιλείς έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας "Sommarhälsningar från oss", που μεταφράζεται ως "Καλοκαιρινές ευχές από εμάς".

Ενώ η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιππος, επιλέγουν συχνά να πραγματοποιούν λαμπερές εμφανίσεις με ξεχωριστά outfits στις εκδηλώσεις του παλατιού - συχνά με την πριγκίπισσα Σοφία να λάμπει με τη γαμήλια τιάρα της - το τελευταίο τους πορτρέτο έδειξε την καθημερινή τους πλευρά. Η Σοφία κινήθηκε σε μονοπάτια χωρίς βαρύ μακιγιάζ και με ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, ενώ ο Καρλ Φίλιππος φόρεσε σορτς και πουκάμισο πόλο.

Τα παιδιά ακολούθησαν τον ίδιο καλοκαιρινό ρυθμό, με τον πρίγκιπα Αλέξανδρο, τον πρίγκιπα Γαβριήλ και τον πρίγκιπα Τζούλιαν να εμφανίζονται ξυπόλητοι για τη φωτογραφία. Ο πρίγκιπας Γαβριήλ τύλιξε μάλιστα ένα βραχιόλι με χάντρες γύρω από τον καρπό του, όπως ακριβώς και η μητέρα του.

Η φωτογραφία έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά καλοκαιρινών οικογενειακών φωτογραφιών της πριγκίπισσας Σοφίας και του πρίγκιπα Καρλ Φίλιππου. Πίσω στο 2021, το ζευγάρι μοιράστηκε το πρώτο του καλοκαιρινό πορτρέτο με τον μικρό Julian, με έναν πλατύ χαμογελαστό Alexander και μια φρέσκια φράντζα στη Σοφία. Και πέρυσι, η πενταμελής οικογένεια πόζαρε για ένα εποχιακό πορτρέτο σε ένα χωράφι με λουλούδια. Η πριγκίπισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιππος καλωσόρισαν τον γιο τους Julian πριν από δύο χρόνια, σηματοδοτώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη στη βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

Διαβάστε Επίσης