Βασίλισσα Καμίλα | Η εμφάνιση στο Wimbledon με την αδερφή της και η απίστευτη ομοιότητα τους

Η βασίλισσα Καμίλα και Annabel Elliot μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Καμίλα εμφανίστηκε στο εμβληματικό τουρνουά του Τένις με μία συνοδό που συζητήθηκε. 

Η βασίλισσα κατευθύνθηκε στο Wimbledon την Τετάρτη, καθώς το πρωτάθλημα τένις μπήκε στην κρίσιμη τελική φάση. Αμέσως μετά την άφιξή της, η Καμίλα συστήθηκε στην πρώην κορυφαία Βρετανίδα τενίστρια Johanna Konta και σε μερικούς από εκείνους τους υπαλλήλους που έχουν υποστηρίξει το συνεχές έργο στο διάσημο τουρνουά. Μεταξύ αυτών ήταν και κάποια ball boys και girls, το έργο των οποίων η Kate Middleton ανέδειξε πρόσφατα σε ένα διασκεδαστικό βίντεο που γυρίστηκε με τον πρωταθλητή του τένις Roger Federer ενόψει του τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η βασίλισσα Καμίλα ρώτησε τη νεαρή γυναίκα αν απολαμβάνει την πρώτη της χρονιά ως ball girl.

Βασίλισσα Καμίλα | Η εμφάνιση στο Wimbledon με την αδερφή της και η απίστευτη ομοιότητα τους

"Πρέπει να είσαι πολύ ευκίνητη", είπε η βασίλισσα προτού αποκαλύψει το δικό της χρόνο στο ρόλο αυτό. "Θυμάμαι να το κάνω πριν από 100 χρόνια. Είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχεις σωστά".

Όταν η βασίλισσα Καμίλα πήρε τη θέση της στο βασιλικό θεωρείο στο Centre Court, είχε δίπλα της ένα γνώριμο πρόσωπο: την αδελφή της Annabel Elliot. Οι δύο αγαπημένες αδερφές έχουν παρευρεθεί μαζί στο Wimbledon αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η Annabel βγήκε πρόσφατα στο προσκήνιο κατά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα στις 6 Μαΐου. Εκείνη -μαζί με τη φίλη της Καμίλας Fiona Mary Petty-Fitzmaurice, Marchioness of Lansdowne- λειτούργησε ως συνοδός της βασίλισσας κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης.

Η Annabel είναι επίσης μία από τις έξι "συντρόφους” της βασίλισσας Καμίλα, μια σύγχρονη εκδοχή των παραδοσιακών κυριών επί των τιμών που υποστήριζαν τη βασίλισσα Ελισάβετ καθ' όλη τη διάρκεια της βασιλείας της. Πάντως, στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση όλοι επικεντρώθηκαν στην πραγματικά απίστευτη ομοιότητα τους. 

Διαβάστε Επίσης