"Γεια σου, πριγκίπισσα" | Ο τρυφερός διάλογος της Kate Middleton με έναν μικρό θαυμαστή της στο Wimbledon

Η κίνηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας αποκάλυψε τη μέθοδο διαπαιδαγώγησης που ακολουθεί και στα δικά της παιδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton είναι η αγαπημένη πριγκίπισσα των παιδιών!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε το ντεμπούτο της στο Wimbledon 2023 στις 4 Ιουλίου, παρακολουθώντας με ευλάβεια – μιας και το Τένις είναι το αγαπημένο της σπορ - τους πρώτους γύρους του φημισμένου τουρνουά τένις. Αλλά σε μια στιγμή που καταγράφηκε σε βίντεο, βρήκε επίσης λίγο χρόνο για να συνομιλήσει με έναν νεαρό θαυμαστή.

Όπως φαίνεται σε ένα απόσπασμα που ανέβασε ο λογαριασμός θαυμαστών @katemiddletonprincessofwales στο Instagram, ένα αγόρι βλέπει την Kate να περνάει και λέει: "Γεια σου, πριγκίπισσα"!

Η βασίλισσα σταμάτησε αμέσως για να χαιρετήσει πριν περπατήσει προς το μέρος του. "Πώς σε λένε;" ρώτησε και πρόσθεσε: "Είχες μια διασκεδαστική μέρα;".

Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα Kate έστρεψε την προσοχή της στο παιχνίδι του παιδιού που κρατούσε στα χέρια του. "Τι είναι αυτό; Πολύ ωραίο. Μου αρέσει αυτό".

Πριν φύγει, η Kate χαμογέλασε και είπε: "Χάρηκα για τη γνωριμία". Κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης, η πριγκίπισσα Kate έσκυψε για να μιλήσει στο παιδί στο ύψος των ματιών, μια γονεϊκή τακτική που χρησιμοποιούν συχνά ο πρίγκιπας William και η Kate με τα τρία τους παιδιά - τον πρίγκιπα George, 9 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Louis, 5 ετών - καθώς και με τα μικρά παιδιά που συναντούν κατά τη διάρκεια βασιλικών εκδρομών.

Η κίνηση αυτή ενέπνευσε ακόμη και την Anne Hathaway. Το 2019, η ηθοποιός δήλωσε στους Sunday Times ότι άρχισε να τη χρησιμοποιεί με τον γιο της Jonathan. "Κατεβαίνουν στο επίπεδο του παιδιού και του μιλάνε μάτι με μάτι για να κάνουν το παιδί τους να νιώσει δυνατός", είπε η βραβευμένη με Όσκαρ. "Νόμιζα ότι αυτό ήταν πολύ ωραίο. Άρχισα να το κάνω αυτό με τον Τζόναθαν".

Διαβάστε Επίσης