Πρίγκιπας Louis | Οι γκριμάτσες του έκλεψαν και πάλι την παράσταση

Ο πρίγκιπας Louis βρέθηκε αυτή τη φορά, μαζί με την οικογένειά του, σε στρατιωτική αεροπορική έκθεση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα σχολεία τελείωσαν και τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William συνοδεύουν και πάλι τους γονείς τους στις επίσημες εμφανίσεις τους. Μία από αυτές ήταν και το Royal International Air Tattoo όπου η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρέθηκε την Παρασκευή. Έτσι, δόθηκε η ευκαιρία στον πρίγκιπα Louis να κλέψει για ακόμη μία φορά την παράσταση!

Ο 5χρονος πρίγκιπας είχε μια αξιαγάπητη αντίδραση βλέποντας τα αεροπλάνα να περνούν πάνω από το κεφάλι του και των αδερφών του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσας Charlotte. Συγκεκριμένα περνούσε το C-17 Globemaster III που μετέφερε τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο μετά τον θάνατό της τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αεροσκάφος και ως αποτέλεσμα έκανε έντονο θόρυβο κάνοντας τον πρίγκιπα να βάζει τα χέρια του στα αυτιά και να φωνάζει. Τη στιγμή απαθανάτισε η κάμερα του Sky News.

Το στιγμιότυπο του εκφραστικού πρίγκιπα θύμισε σε όλους την viral στιγμή του στο Trooping the Colour περασμένης χρονιάς. Καθώς βρισκόταν στο μπαλκόνι του Buckingham Palace ο πρίγκιπας Louis αποφάσισε να διασκεδάσει το πλήθος χαιρετώντας το, κάνοντας γκριμάτσες και καλύπτοντας τα αυτιά του με τα χέρια του κατά τη διάρκεια των εναέριων σόου. 

Πρίγκιπας Louis | Οι γκριμάτσες του έκλεψαν και πάλι την παράσταση

Το πριγκιπικό ζευγάρι μοιράστηκε στιγμιότυπα από την οικογενειακή επίσκεψη στην στρατιωτική εναέρια έκθεση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Στη λεζάντα έκαναν μάλιστα χιούμορ για το βρετανικό καλοκαίρι καθώς ο καιρός ήταν βροχερός. 

Διαβάστε Επίσης