Μαρία Ολυμπία | Στο Wimbledon μαζί με την σύντροφό του αδερφού της, Poppy Delevingne

Η κοινή τους εμφάνιση στον τελικό αντρών του Wimbledon.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στον τελικό ανδρών του Wimbledon εμφανίστηκαν η Μαρία Ολυμπία και η σύντροφός του αδερφού της, Κωνσταντίνου Αλέξιου, Poppy Delevingne.

Μαρία Ολυμπία | Στο Wimbledon μαζί με την σύντροφό του αδερφού της, Poppy Delevingne

Οι δύο socialite ήταν μόνο δύο από τους αρκετούς που συνόδευσαν τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, τον πρίγκιπα George και τον πρίγκιπα Louis για να παρακολουθήσουν την επική νίκη του ισπανικού Carlos Alcaraz επί του βετεράνου Novak Djokovic σε έναν συναρπαστικό τελικό του ανδρικού μονού του Wimbledon. Κομψά ντυμένες με την κλασική επιλογή του navy blue και του λευκού, η πριγκίπισσα Ολυμπία και η Poppy Delevingne ήταν στιλάτες και πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένες και χαρούμενες. Η Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Marie - Chantal της Ελλάδας, διατηρεί στενή σχέση με τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια της, οπότε είναι λογικό να θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τη φίλη του αδελφού της.

Poppy Delevingne

Η Poppy βέβαια, έχει άψογο γούστο, το οποίο αποτυπώνεται σε κάθε της street style ή μη εμφάνιση. Σήμερα, η Poppy Delevingne είναι ζευγάρι με τον Κωνστανίνο Αλέξιο, αδερφό της Μαρίας Ολυμπίας. Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος, γνωστός στους φίλους του ως Tino είναι οικογενειακός φίλος με την βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς – εκτός των άλλων – ο πρίγκιπας William είναι ένας από τους νονούς του. Η ισχυρή κοινωνική παρουσία του Timo - και η κλασική του εμφάνιση - τον καθιστούν έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της χώρας.

Διαβάστε Επίσης