Gisele Bündchen | Οι φωτογραφίες με την κόρη της και τη δίδυμη αδελφή της από τα γενέθλιά της

Το πάρτι γενεθλίων της Gisele Bündchen ήταν μία "γυναικεία υπόθεση".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα γενέθλιά της είχε στις 20 Ιουλίου το διάσημο μοντέλο Gisele Bündchen και φρόντισε να τα γιορτάσει με πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Η Gisele, που έκλεισε τα 43, επέλεξε αντί για πάρτι να ταξιδέψει παρέα με τη δίδυμη αδελφή της Patricia, που επίσης γιόρταζε, και τις κόρες τους. Μάλιστα, για να ευχαριστήσει τους fans της για τις ευχές που δέχτηκε στα social media μοιράστηκε στιγμιότυπα απ' αυτό το ταξίδι που ήταν όπως σχολίασε "γυναικεία υπόθεση". 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω καθένα που πήρε λίγο χρόνο για να στείλει θετική ενέργεια στα γενέθλια μας. Είμαι τυχερή που τα πέρασα με τη δίδυμη αδελφή μου και τα κορίτσια μας. Νιώθω ευλογημένη που περιβάλλομαι με τόση αγάπη". Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε από το ταξίδι τους σε κάποιο ορεινό προορισμό - προφανώς, κάπου στο νότιο ημισφαίριο, απ' όπου κατάγονται οι αδελφές Bündchen, και που διανύει αυτή τη στιγμή τον χειμώνα- μπορεί να δει κανείς τη Gisele να ποζάρει σε selfie με την 10χρόνη κόρη της Vivian, η οποία της μοιάζει πολύ, να κάνει snowbording με την αδελφή της, αλλά και να απολαμβάνουν οι δυο γυναίκες το πρωινό τους με τις κόρες τους. 

Αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια της Gisele μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady με τον οποίο ήταν παντρεμένη 13 χρόνια. Το διάσημο μοντέλο, μάλιστα, επέλεξε να ταξιδέψει στη γενέτηρά της Βραζιλία για να είναι με την οικογένειά της σ' αυτά τα γενέθλια.