Η selfie των πρωταγωνιστών από τα παρασκήνια της πρεμιέρας Barbie

Η Dua Lipa ανέβασε στο Instagram ένα behind the scenes στιγμιότυπο από την πρεμιέρα στο Los Angeles.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πρεμιέρα έκανε στις 21 Ιουλίου η ταινία "Barbie" σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig και με τη Margot Robbie στον ρόλο της θρυλικής κούκλας. Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν A- list ονόματα της showbiz όπως ο Ryan Gosling στον ρόλο του Ken, η Helen Mirren που κρατά την αφήγηση, η America Ferrera, η Issa Rae, η Emma Mackey, η Nicola Coughlan, η Kate McKinnon και άλλοι. Στο καστ συμμετέχει και η pop star Dua Lipa, που ερμηνεύει και το soundtrack της ταινίας. 

Η Lipa ήταν αυτή που μοιράστηκε στο Instagram της ένα "άγνωστο" στιγμιότυπο από την πρεμιέρα της Barbie στο Los Angeles, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες νωρίτερα από την επίσημη έξοδο στις αίθουσες. Στο κόκκινο χαλί της, μάλιστα, έκανα την εμφάνισή τους ως καλεσμένοι και πολλοί άλλοι διάσημοι σταρ όπως η Billie Eilish και η Gal Gadot, μίας κι όλοι είχαν προφανώς το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, η οποία ήδη καταγράφει ρεκόρ εισιτηρίων στο box office.  

Ανάμεσα σ' ένα άλλα άσχετα από την ταινία στιγμιότυπα στην ανάρτηση της Dua Lipa ανακαλύπτει κανείς εκείνη τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από ένα καθρέφτη στα παρασκήνια και επιχειρούν να τραβήξουν selfies. Αυτή η αυθόρμητη πόζα, που αναβιώνει τη θρυλική selfie των Όσκαρ του 2014 που τράβηξε η παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, ήταν βεβαίως και η φωτογραφία που λάτρεψαν και σχολίασαν οι θαυμαστές της τραγουδίστριας. 

Η selfie των πρωταγωνιστών από τα παρασκήνια της πρεμιέρας Barbie