Πριγκίπισσα Charlotte | Πότε θα φορέσει την πρώτη της τιάρα;

Θα φορέσει η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William την πρώτη της τιάρα νωρίτερα από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlotte απέχει ακόμη χρόνια από την πρώτη της τιάρα - αλλά μπορεί να έρθει νωρίτερα γι' αυτήν από ό,τι για άλλες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας. Και υπάρχει εξήγηση για αυτό.

Οι βασιλικές γυναίκες συχνά φορούν την πρώτη τους τιάρα την ημέρα του γάμου τους. Αυτό συνέβη για τη μαμά της πριγκίπισσας Charlotte, την Kate Middleton, και τη θεία της Meghan Markle. Ακόμα και τα άμεσα μέλη της βασιλικής οικογένειας - όπως η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Ευγενία, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η Zara Tindall - δεν φόρεσαν τα λαμπερά κομψοτεχνήματα μέχρι το γάμο τους.

Ωστόσο, η 8χρονη κόρη του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Kate θα μπορούσε να φορέσει την πρώτη της τιάρα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι πιθανό η πριγκίπισσα Charlotte να ακολουθήσει τα βήματα της κόρης της βασίλισσας Ελισάβετ, της πριγκίπισσας Άννας, και της αδελφής της εκλιπούσας μονάρχη, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, οι οποίες φορούσαν και οι δύο τιάρες πριν από τις ημέρες του γάμου τους.

Η πριγκίπισσα Άννα φόρεσε την πρώτη της τιάρα ως έφηβη και συνέχισε να βγαίνει με τα κοσμήματα σε αρκετές white tie περιστάσεις (όπως κρατικά γεύματα ή δεξιώσεις του παλατιού) πριν από τον γάμο της με τον Mark Phillips το 1973. Για παράδειγμα, φόρεσε την τιάρα Cartier Halo (την οποία φόρεσε η Kate την ημέρα του γάμου της τον Απρίλιο του 2011) στα κρατικά εγκαίνια του Κοινοβουλίου το 1967 και το 1969, η πριγκίπισσα Άννα συνόδευσε τη μητέρα της με ένα άλλο statement head-topper - το Meander Bandeau του πρίγκιπα Andrew- σε μια κρατική επίσκεψη στην Αυστρία.

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Άννα και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η οποία πέθανε το 2002, μπορούσαν να φορούν τιάρες σε επίσημες εκδηλώσεις πριν από τον γάμο τους είναι πιθανότατα επειδή - σε αντίθεση με τις γυναίκες που παντρεύονται στη βασιλική οικογένεια ή τις εγγονές της βασίλισσας Ελισάβετ - ήταν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.