Βασίλισσα Καμίλα | Η αντίδραση της όταν αντίκρισε μία πίτα που είχε το σχήμα από το κεφάλι του βασιλιά Καρόλου

Μία ιδιαίτερη έκπληξη είχαν ετοιμάσει στο βασιλικό ζεύγος οι διοργανωτές της ανθοκομικής έκθεσης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για την τελευταία τους βασιλική εκδήλωση πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκαν να επισκέπτονται το κτήμα τους Sandringham στο Νόρφολκ. Η εκδήλωση αφορούσε την πολυαναμενόμενη 140η ανθοκομική έκθεση του Sandringham.

Ένας τυχερός αρτοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης λόγω της αντίδρασης του βασιλιά και της βασίλισσας σε μια συγκεκριμένη πίτα. Ο Κάρολος και η Καμίλα έμειναν κάπως αποσβολωμένοι όταν συνάντησαν ένα πορτρέτο του βασιλιά με ραβέντι και μήλο. Η Καμίλα φέρεται να είπε χαριτολογώντας "αυτό μοιάζει πολύ με τον σύζυγό μου". Η Jackie Marshall, η αρτοποιός πίσω από αυτή τη δημιουργία, δήλωσε αργότερα στο BBC ότι "τα αυτιά δεν προορίζονταν να είναι τόσο μεγάλα, απλώς αυξήθηκαν στο φούρνο". Είπε ότι το να κάνει τον βασιλιά και τη βασίλισσα να γελάσουν ήταν για εκείνη το πραγματικό βραβείο της ημέρας.

Βασίλισσα Καμίλα | Η αντίδραση της όταν αντίκρισε μία πίτα που είχε το σχήμα από το κεφάλι του βασιλιά Καρόλου

Η ανθοκομική έκθεση του Σάντριγχαμ έχει γίνει με την πάροδο των χρόνων το αγαπημένο θέαμα των βασιλικών οικογενειών. Αν και η έκθεση διαρκεί μόνο μία ημέρα, προσελκύει πάνω από 20.000 άτομα ετησίως. Η εκδήλωση είναι αξιοσημείωτη για το γεγονός ότι περιλαμβάνει διαγωνισμούς γύρω από τα λουλούδια, τα λαχανικά, τα φρούτα και την τέχνη των λουλουδιών. Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα είχαν παρακολουθήσει την έκθεση πέρυσι, πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα έφτασαν με στιλ σε μια άμαξα με άλογα. Η βασίλισσα Καμίλα εθεάθη να επιδεικνύει ένα βραχιόλι Van Cleef & Arpels αξίας 4.500 λιρών, μαζί με ένα όμορφο φλοράλ φόρεμα, ενώ ο βασιλιάς επέλεξε ένα ανοιχτό μπεζ διμερές κοστούμι και ένα καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο.