Βασίλισσα Letizia | Η επίσημη εμφάνιση με την πεθερά της, βασίλισσα Σοφία

Ένα φόρεμα που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι επέλεξε η βασίλισσα Letizia σε δεξίωση στη Μαγιόρκα.

H βασιλική οικογέενια της Ισπανίας έχει ξεκινήσει και επίσημα τις διακοπές της στην εξοχική κατοικία της στη Μαγιόρκα. Το βράδυ της Πέμπτης παρέθεσαν μάλιστα και μία δεξίωση στο Παλάτι στην οποία έδωσε το παρών και η Σοφία της Ισπανίας. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τη νύφη της, βασίλισσα Letizia με την οποία φαίνεται να είναι σε καλή φάση. 

Η κρίση στη σχέση τους αποκαταστάθηκε σταδιακά

Η σχέση των δύο γυναικών πέρασε δυσκολίες με αποκορύφωμα τον viral καβγά τους το 2018. Το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο η βασίλισσα Letizia και η πεθερά της απαθανατίστηκαν χαμογελαστές σε οικογενειακές εξορμήσεις στη Μαγιόρκα. Κοντά ήταν και στο ταξίδι τους στην Ελλάδα με αφορμή την κηδεία του αδερφού της Σοφίας, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η βασίλισσα Letizia με φόρεμα που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι

Η νέα κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο γυναικών πραγματοποιήθηκε στη δεξίωση που παρέθεσαν η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe. Η 50χρονη βασίλισσα επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα Desigual σε αποχρώσεις του άσπρου και του μπλε που άφηνε τους ώμους της εκτεθειμένους. Το συνδύασε με λευκές εσπαντρίγιες Magrit ενώ προτίμησε τα μαλλιά της να τα πιάσει ψηλά. Ολοκλήρωσε το look της με χρυσά σκουλαρίκια Isabel Guarch σε σχήμα αστεριού. 

Βασίλισσα Letizia | Η επίσημη εμφάνιση με την πεθερά της, βασίλισσα Σοφία

Οι καλεσμένοι του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας έφτασαν τους 500 και ανάμεσά τους ήταν άνθρωποι της κοινότητας συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, ακαδημαϊκών, ακτιβιστές και άνθρωποι του αθλητισμού. 

Διαβάστε Επίσης