Catherine - Zeta Jones | Η ρομαντική φωτογραφία με τον Michael Douglas από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

23 χρόνια μετά τον γάμο τους, το διάσημο ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και η πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού το επιβεβαιώνει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Catherine -  Zeta Jones και ο Michael Douglas απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον έναν να απολαμβάνει τη συντροφιά του άλλου.

Το διάσημο ζευγάρι ξεκουράζεται μαζί με καλούς του φίλους στο Capri της Ιταλίας με την ηθοποιό να μοιράζεται ανά διαστήματα μερικά στιγμιότυπα από τις θερινές του εξερευνήσεις και στιγμές χαλάρωσης. Το βράδυ της Κυριακής, η Catherine – Zeta Jones ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, τον οποίο κοιτάζει με αγάπη και τρυφερότητα στα μάτια. Την φωτογραφία συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα: "Σε κοιτάω μικρέ", με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να την επαινούν για την σχέση αγάπης που έχει με τον σύζυγό της.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2000, πραγματοποιώντας μία πολυτελή δεξίωση στο ιστορικό ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη, 5 μήνες αφού είχε βγει επίσημα το διαζύγιό του Douglas από την πρώτη του σύζυγο, Diandra Luker. 

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου στη Γαλλία μέσω κοινών φίλων. Παρά τα 25 χρόνια διαφοράς τους, ο Douglas γοητεύτηκε από την καλλονή Jones και της είπε μισή ώρα αφού την είχε γνωρίσει: "Το ξέρεις πως θα γίνω ο πατέρας των παιδιών σου". Τότε η ίδια του απάντησε : "Ξέρεις, έχω ακούσει πολλά για εσένα και έχω δει αρκετά και νομίζω πως είναι ώρα να πούμε καληνύχτα". 

Για καλή τους τύχη, ο Douglas δεν τα παράτησε και λίγο αργότερα της έστειλε ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με τη συγγνώμη του. Έναν χρόνο αργότερα, της ζήτησε να τον παντρευτεί. Φυσικά, όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο, η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα και όπως κάθε γάμος είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Πιο συγκεκριμένα, το 2013 το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, προσπαθώντας να αξιολογήσουν και δουλέψουν τη σχέση τους. Εν τέλει 8 μήνες αργότερα, οι δύο σύντροφοι επανασυνδέθηκαν, γιορτάζοντας σήμερα 21 χρόνια γάμου. 

Και όπως είχε προβλέψει σωστά στην πρώτη τους γνωριμία, ο Douglas έγινε όντως ο πατέρας των παιδιών της. Ειδικότερα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 21 ετών Dylan και τη 18χρονη Carys. Ο ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον 42χρονο επίσης ηθοποιό Cameron Douglas, που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.