Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Γιατί η κόρη της μένει με τον πρίγκιπα Andrew και την Sarah Ferguson

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει αφήσει την 2 ετών Sienna με τον παππού και τη γιαγιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi φαίνεται πως ήθελαν να κάνουν μια ρομαντική απόδραση ως ζευγάρι. Για αυτό άφησαν την μικρή Sienna, που θα γίνει 2 ετών τον Σεπτέμβριο, να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά της. 

Η εγγονή του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson μένει μαζί τους στο Royal Lodge στο Windsor. Την αποκάλυψη έκανε η ευτυχισμένη γιαγιά μέσα από το νέο της podcast. Η ίδια εξήγησε πως ευχόταν για τη στιγμή που η Sienna θα της ζητούσε να παίξουν και αυτή η στιγμή ήρθε!

Σύμφωνα με την Sarah Ferguson η μικρή ξέρει ακριβώς τη θέλει παρά το μικρό της ηλικίας της ενώ της θυμίζει τον εαυτό της με την μητέρα της στην ίδια ηλικία. "Έχει τον έλεγχο του παππού και της γιαγιάς αυτή τη στιγμή" ανέφερε χαρακτηριστικά. "Με πάει πίσω στον χρόνο, όταν ακολουθούσα τη Βεατρίκη".

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ζει ένα από τα πιο κοινωνικά καλοκαίρια της

Η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson έκλεισε φέτος τα 35 της χρόνια και επέλεξε να το γιορτάσει ιδιωτικά. Ωστόσο, η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της είχαν ένα γεμάτο κοινωνικό ημερολόγιο και οι εορτασμοί ξεκίνησαν με έναν βασιλικό γάμο.

Την 1η Ιουνίου, το ζευγάρι βγήκε στην Ιορδανία για τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Hussein με τη Rajwa Alseif.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edo έκαναν το φετινό τους ντεμπούτο στο Royal Ascot στις 20 Ιουνίου, μπαίνοντας στην εκδήλωση με το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας στις 23 Ιουνίου.

Στις 11 Ιουλίου, το ερωτευμένο ζευγάρι βγήκαν για δείπνο στο Λονδίνο στο ξενοδοχείο The Twenty Two Hotel στην Grosvenor Square και έφυγαν χέρι-χέρι. Την Παρασκευή της ίδιας εβδομάδας, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του έξοδο της χρονιάς στο Wimbledon στην πρώτη σειρά του Royal Box -που ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο της επετείου τους-, ενώ ακολούθησε έξοδος στο Oswald's, ένα ιδιωτικό κλαμπ για μέλη στο Λονδίνο.

Διαβάστε Επίσης