Η Πριγκίπισσα Άννα έχει γενέθλια και ο βασιλιάς Κάρολος μοιράστηκε μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες

Τα δύο βασιλικά αδέρφια σε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα από την παιδική τους ηλικία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Πριγκίπισσα Άννα έχει γενέθλια και ο, αδερφός της, βασιλιάς Κάρολος δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί δημόσια με μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από το παρελθόν.

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα έγινε 73 ετών την Τρίτη και ο βασιλιάς Κάρολος ήταν από τους πρώτους που έστειλαν ένα εορταστικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Εύχομαι στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα την Πριγκίπισσα Άννα πολύ ευτυχισμένα γενέθλια σήμερα!", έγραψε η βασιλική οικογένεια στο Twitter με ένα emoji τούρτας γενεθλίων, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του μεγαλύτερου γιου και της μοναχοκόρης της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πρώτη φωτογραφία έδειχνε την Άννα και τον Κάρολο να χαμογελούν ο ένας στον άλλον την ημέρα της στέψης του στις 6 Μαΐου. Ο νεοφώτιστος βασιλιάς ακτινοβολούσε με το αυτοκρατορικό κρατικό στέμμα και το ειδικά σχεδιασμένο κουστούμι, ενώ η ντυμένη με στολή Άννα κοίταζε με αγάπη τον αδελφό της. Ο στενός δεσμός τους ήταν ξεκάθαρος στο στιγμιότυπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ από τον βασιλικό φωτογράφο Chris Jackson, ο οποίος σημείωσε στο Instagram ότι η φωτογραφία δεν είχε έρθει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας - όπως ακριβώς και η throwback φωτογραφία. 

Οι αυλικοί συμπλήρωσαν την ανάρτηση των γενεθλίων της Άννας με μια παιδική φωτογραφία της ίδιας και του Καρόλου, που τραβήχτηκε στο Clarence House τον Ιούλιο του 1951. Η γλυκιά φωτογραφία από το Royal Collection Trust έδειχνε τον 2,5 ετών Κάρολο και την 11 μηνών Άννα να κάθονται σε παιδικά καροτσάκια τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο.

Διαβάστε Επίσης