Η Rihanna παρουσιάζει την αυτοβιογραφία της με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Το visual book της τραγουδίστριας παρουσιάζει ανέκδοτες φωτογραφίας από τη ζωή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna προσθέτει ακόμα μία ιδιότητα στο βιογραφικό της, αυτή του συγγραφέα. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα visual book, The Rihanna Book, σε συνεργασία με το Phaidon. Η αυτοβιογραφία της θα είναι διαθέσιμη σε τρεις limited editions και διατίθεται για προπαραγγελίες. 

"Πάνω από 5 χρόνια προετοιμασίας...χαίρομαι που επιτέλους μοιράζομαι αυτή τη συλλογή απίστευτων αναμνήσεων" έγραψε η τραγουδίστρια. "Ευχαριστώ όλους τους φωτογράφους και καλλιτέχνες που συμμετείχαν και το @phaidonsnaps που δούλεψε μαζί μου για να εκδοθεί το πρώτο έργο τέχνος σε μία νέα βιομηχανία. Βεβαιωθείτε ότι θα προπαραγγείλετε το βιβλίο σας τώρα στο therihannabook.com #theRIHANNAbook."

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του βιβλίου, το The Rihanna Book απαρτίζεται από 504 σελίδες όπου θα παρουσιαστούν πάνω από χίλιες έγχρωμες φωτογραφίες από τη ζωή της τραγουδίστριας, από την παιδική της ηλικία στα Barbados και προσωπικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα μέχρι την πορεία της προς την κορυφή. Μερικές από τις φωτογραφίες θα δοθούν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.