Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle | Θα ταξιδέψουν μαζί τους στην Ευρώπη ο Archie και η Lilibet;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα έχουν ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο. O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να δώσουν το παρών σε σημαντικά γεγονότα. Θα ακολουθήσουν και τα παιδιά τους Archie και Lilibet;

Πρώτος σταθμός το Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Harry θα επιστρέψει αρχικά στο Λονδίνο, στις 7 Σεπτεμβρίου, για να παραστεί στα βραβεία WellChild. 

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δούκας του Sussex θα συναντήσει σε αυτό το ταξίδι κάποιο μέλος από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, στις 8 Σεπτεμβρίου είναι η επέτειος του ενός χρόνου από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και έχουν ήδη προγραμματίσει πώς θα τιμήσουν τη μνήμη της. 

O βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα υποδέχονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στο Balmoral. Σε αυτή την οικογενειακή συνάντηση δεν έχουν προσκληθεί η Meghan και ο Harry. 

Η Meghan θα τον συναντήσει στη Γερμανία

Μετά την Αγγλία ο 38χρονος πρίγκιπας θα βρεθεί στη Γερμανία αφού στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινούν, στο Ντίσελντορφ, τα Invictus Games. Η Meghan Markle δεν θα βρίσκεται στην τελετή έναρξης, όπως ξεκαθάρισε εκπρόσωπος του ζευγαριού, καθώς ταξιδέψει αργότερα.

Αυτό που δεν έχει όμως ακόμα αποσαφηνιστεί είναι αν θα ταξιδέψουν μαζί της τα δύο τους παιδιά, ο πρίγκιπας Archie και η πριγκίπισσα Lilibet. 

Θα ταξιδέψουν μαζί και τα παιδιά τους;

Τα δύο αδέρφια δεν είχαν ακολουθήσει τους γονείς τους στη Χάγη τον Απρίλιο του 2022 όταν οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Ολλανδία. Δεδομένου του πολύωρου ταξιδιού, είναι πιο πιθανό ο τεσσάρων ετών Archie και  η δύο ετών Lilibet να μείνουν στο Μοντεσίτο μαζί με τη νταντά τους ή τη μητέρα της Meghan,  Doria Ragland.

Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού πηγαίνει άλλωστε σχολείο και με βάση τον προγραμματισμό των ΗΠΑ έχει ήδη ξεκινήσει. Πιθανότατα όταν οι γονείς του θα ταξιδεύουν στην Ευρώπη εκείνος θα κάνε παρέα με τους συμμαθητές του. 

Η τελευταία φορά που ο Harry και η Meghan έφερεαν τα παιδιά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το 2022 για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης