Πριγκίπισσα Victoria | Δημοσιεύματα μιλούν για απιστία του πρίγκιπα Daniel

Τι απαντά ο ίδιος; Υπάρχει κρίση στον γάμο του με την πριγκίπισσα Victoria;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στα πρόθυρα διαζυγίου ήθελα πρόσφατα δημοσιεύματα την πριγκίπισσα Victoria και τον πρίγκιπα Daniel. Ο λόγος φέρεται να είναι η απιστία του συζύγου της πριγκίπισσας της Σουηδίας.

Η απάντηση του πρίγκιπα Daniel

Ο ίδιος αρνήθηκε τις φήμες που μιλούν για απιστία στον γάμο και κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο πρίγκιπας Daniel χαρακτήρισε τις φήμες "χυδαίες" και "ψευδείς" σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη στο SVT. 

"Πολλοί φίλοι στη Σουηδία και στο εξωτερικό επικοινώνησαν και τα πράγματα έφτασαν σε ένα σημείο όπου νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να το δεχτούμε άλλο" ανέφερε ο δούκας του Västergötland την Τρίτη 29 Αυγούστου. 

"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που πιστεύει αυτή τη φήμη" πρόσθεσε. 

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες 

Ο πρώτος που μετέδωσε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, στις αρχές του 2023, ήταν ο δημοσιογράφος του Stoppa Pressarna, Daniel Nyhlen. Ο ίδιος επιμένει ότι οι πηγές του ήταν "πολύ αξιόπιστες". 

"Είχαμε πολύ αξιόπιστους πληροφοριοδότες, συμπεριλαμβανομένων ειδικών αστυνομικών φρουρών και άλλων ανθρώπων κοντά στο ζευγάρι" σημείωσε ο Nyhlen. "Πραγματικά δεν έχω καμία τύψη για αυτό. Έχει να κάνει με το σύνταγμα της Σουηδίας". 

Το love story του πρίγκιπα Daniel με την πριγκίπισσα Victoria

Ο 49χρονος πρίγκιπας γεννήθηκε ως Olof Daniel Westling και ήταν ο personal trainer και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου πριν μπει στη βασιλική οικογένεια της Σουηδίας. Γνώρισε την πριγκίπισσα Victoria το 2002 όταν έγινε ο προσωπικός της γυμναστής. 

Μέχρι το 2008 είχαν ήδη μετακομίσει μαζί σε ένα διαμέρισμα στις εγκαταστάσεις του παλατιού Drottningholm. Ο γάμος τους έγινε το 2010 με μία υπέροχη τελετή που αποτέλεσε τον πρώτο βασιλικό γάμο της Σουηδίας μετά από αυτόν του βασιλιά Carl. 

Από την αρχή υπήρχε μια αποδοκιμασία για το ζευγάρι με κάποιους Σουηδούς να κριτικάρουν την "ταπεινή" καταγωγή του Daniel.

Πλέον είναι γονείς δύο παιδιών, της 11χρονης πριγκίπισσας Estelle και του 7χρονου πρίγκιπα Oscar. 

 O Daniel θα γίνει μελλοντικά βασιλικός σύζυγος καθώς η πριγκίπισσα Victoria είναι το μεγαλύτερο παιδί του βασιλιά Carl οπότε και η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας. 

Διαβάστε Επίσης