Πρίγκιπας Louis | Πέντε viral στιγμές του υποψήφιες για Φωτογραφία της Χρονιάς

Ο πρίγκιπας Louis ξέρει ξεκάθαρα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο πρίγκιπας Louis μας δίνει πάντα αφορμή για να μιλήσουμε για την εκφραστικότητά του που πολλές φορές τον έχει κάνει viral. Οι αντιδράσεις και οι γκριμάτσες του Βενιαμίν της οικογένειας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έχουν γίνει μέχρι και πρωτοσέλιδο.  

Οι πέντε φορές που ο πρίγκιπας Louis έγινε viral 

Πέντε από αυτές κέρδισαν και υποψηφιότητα για Φωτογραφία της Χρονιάς στο IMAGO Photograph of the Year σε συνεργασία με το U.K. Picture Editors' Guild Awards. Οι royals της Βρετανίας πρωταγωνιστούν σε 9 από τις 20 υποψηφιότητες αλλά ο πρίγκιπας Louis είναι αυτός που κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις

Κάποιες από τις στιγμές του πρίγκιπα που διεκδικούν το βραβείο είναι όλες από τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Ιούνιο του 2022. Σε μία από αυτές βλέπουμε τον πεντάχρονο πρίγκιπα να κλείνει το στόμα της μητέρας του Kate Middleton με το χέρι του

Στις υποψηφιότητες είναι και φωτογραφίες από το Trooping the Colour που πραγματοποιήθηκε το ίδιο Σαββατοκύριακο. Ο πρίγκιπας Louis έκανε το ντεμπούτο του με άμαξα μαζί με τα αδέρφια του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte. Η διασκέδαση όμως ξεκίνησε όταν βρέθηκαν όλοι μαζί στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι του Buckingham.

Ο πρίγκιπας Louis έγινε viral όταν κάλυψε με τα χέρια του τα αυτιά του και φώναζε κατά την διάρκεια της παρέλασης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η αντίδρασή του έκανε τη βασίλισσα Ελισάβετ να χαμογελάσει και δύο από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν είναι υποψήφιες με τίτλο "Ο πρίγκιπας Louis ουρλιάζει" και "Ο πρίγκιπας Louis ουρλιάζει ξανά". 

Ο άνθρωπος που απαθανάτισε μία από τις υποψήφιες φωτογραφίες

Ο φωτογράφος Samir Hussein, που είναι πίσω από τη μία λήψη, έγραψε στο Twitter του την Τετάρτη: "Πολύ χαρούμενος που η φωτογραφία με τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Louis είναι υποψήφια για Φωτογραφία της Χρονιάς στα Picture Editor Awards. Μεγάλη τιμή να αναγνωρίζομαι ανάμεσα σε εκπληκτικές φωτογραφίες". 

Ο Samir Hussein έχει απαθανατίσει πολλές στιγμές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ενώ έχει καλύψει και πολλούς ακόμη αγαπημένους μας σταρ.

Όσο για τους νικητές των βραβείων, θα αναδειχθούν από ψηφοφορία του κοινού. Μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε ΕΔΩ μέχρι και τις 5 Σεπτέμβρη. Η Φωτογραφία της Χρονιάς θα ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου. 

Διαβάστε Επίσης