Πριγκίπισσα Charlene | Αμήχανη και ψυχρή στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου

Η τηλεοπτική τους εμφάνιση που, αν και είχε στόχο να καταλαγιάσει τις φήμες χωρισμού, κατάφερε το ακριβώς αντίθετο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τους τελευταίους μήνες, ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene του Μονακό βρίσκεται στο μικροσκόπιο δημοσιογράφων πολλών διεθνών Μέσων και απλών παρατηρητών της βασιλικής ζωής.

Οι φήμες άρχισαν να διογκώνονται όταν η πριγκίπισσα Charlene ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα σύντομο ταξίδι στην Αφρική μέσα στον Σεπτέμβριο με αρκετούς να ανησυχούν ότι η διάρκεια του ίσως να είναι μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, ενώ η ψυχρή της στάση ανησυχεί όλο και περισσότερους. 

Μία στάση που επιβεβαιώθηκε και σχολιάστηκε ξανά στην τελευταία τους τηλεοπτική εμφάνιση. Το ζευγάρι εμφανίστηκε στα εγκαίνια του "TVMonaco", με σκοπό να προσδώσουν κύρος στο νέο πρόσωπο του τηλεοπτικού δικτύου και να καταλαγιάσουν τις φήμες για σοβαρή κρίση στον γάμο τους με την πριγκίπισσα να ζει μόνιμα στην Ελβετία και να συναντιέται με τον σύζυγό της μόνο για τα μάτια του κόσμου. Κάτι, το οποίο δεν κατάφεραν με επιτυχία. 

Για την εμφάνιση της, η πριγκίπισσα Charlene φόρεσε ένα λευκό παντελόνι με ένα μαύρο τοπ, δηλώνοντας απλά και απέριττα: "Συγχαρητήρια και όλα τα καλύτερα για το μέλλον" για το νέο κανάλι "TvMonaco".

Το παλάτι, μετά την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους όπου ο πρίγκιπας κρατούσε την σύζυγό του από τη μέση, ως μία τελευταία κίνηση να δείξει ότι η τρυφερότητα ανάμεσα τους καλά κρατεί. 

Διαβάστε Επίσης