Βασιλιάς Κάρολος | Ευδιάθετος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Με την Βασίλισσα Καμίλα στο πλευρό του, ο Κάρολος εμφανίστηκε χαμογελαστός λίγες ημέρες πριν από την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος ολοκληρώνει το καλοκαίρι με ένα αγαπημένο γεγονός στο ημερολόγιο της βασιλικής οικογένειας.

Το Σάββατο, ο βασιλιάς παρακολούθησε το Braemar Royal Highland Gathering στο Braemar της Σκωτίας. Η εορταστική ετήσια εκδήλωση παραδοσιακών αγώνων μεγαλώνει ακόμη περισσότερο σε διάρκεια ως υπερήφανη επίδειξη της σκωτσέζικης κληρονομιάς και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κάστρο Balmoral, όπου ο βασιλιάς συνεχίζει την παράδοση της βασίλισσας Ελισάβετ να αποσύρεται για ιδιωτικές καλοκαιρινές διακοπές.

Η εκδρομή σηματοδότησε ένα τελευταίο ορόσημο του πρώτου έτους της βασιλείας του Καρόλου, καθώς ήταν οι πρώτοι αγώνες Braemar από τότε που έγινε βασιλιάς. Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών στο αγαπημένο της Balmoral στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ο μεγαλύτερος γιος και διάδοχός της αναμένεται να περάσει την πρώτη επέτειο ήσυχα και ιδιωτικά την επόμενη Παρασκευή.

Βασιλιάς Κάρολος | Ευδιάθετος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Ο βασιλιάς Κάρολος παρακολούθησε τη ζωηρή αθλητική εκδήλωση με τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Καμίλα, καθώς και την πριγκίπισσα Άννα και τον σύζυγό της, σερ Timothy Laurence. Φορούσε παραδοσιακή σκωτσέζικη ενδυμασία, όπως κιλτ, κάλτσες γόνατος και sporran. Το πράσινο, μπλε και κόκκινο ταρτάν του σχεδιάστηκε από την Αρχή Σκωτσέζικων Ταρτάν νωρίτερα φέτος.

Πολλά έχουν αλλάξει από τους αγώνες του Braemar πέρυσι, τους οποίους ο Κάρολος παρακολούθησε μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα (τότε γνωστή ως δούκισσα της Κορνουάλης) και την πριγκίπισσα Άννα. Η τριάδα έλαμπε από τις θέσεις τους στην πρώτη σειρά και άναβε από τα γέλια ενώ παρακολουθούσε στις 3 Σεπτεμβρίου 2022. Ήταν μια μεγάλη χρονιά για τον διαγωνισμό, καθώς οι αγώνες ακυρώθηκαν το 2020 και το 2021 εν μέσω της πανδημίας COVID-19.