Η Linda Evangelista διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο μέσα σε πέντε χρόνια, όμως, ήταν αποφασισμένη να ζήσει

Το θρυλικό top model των 90s υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, όλοι να εστίαζαν στην αλλαγή που υπέστη το πρόσωπο ειδικότερα και η εξωτερική της εμφάνιση γενικότερα, όμως, η Linda Evangelista έδινε τη δική της σπουδαία αθόρυβη μάχη.

Το θρυλικό μοντέλο των 90s με την εμβληματική προσωπικότητα και την αδιαμφισβήτητη ομορφιά αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο του μαστού τα τελευταία πέντε χρόνια με την μάχη ανάμεσα στην υγεία και την ασθένεια να είναι σκληρή, αλλά ευτυχώς όχι άνιση. Η Evangelista εμφανίζεται στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο της WSJ. Magazine's Fall Men's Style issue, το οποίο φωτογραφήθηκε από τον στενό φίλο και διάσημο φωτογράφο μόδας Steven Meisel. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, το σούπερ μόντελ, μοιράστηκε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018.

"Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου", ανέφερε αρχικά. "Τα περιθώρια δεν ήταν καλά και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην έχω να ασχοληθώ με αυτό, επέλεξα την αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Νομίζοντας ότι ήμουν καλά και έτοιμη για τη ζωή μου. Ο καρκίνος του μαστού δεν επρόκειτο να με σκοτώσει".

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Evangelista ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος του μαστού επέστρεψε στη ζωή της. 

"Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου", είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. "Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να κάνετε εκσκαφή. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσετε. Με καταλαβαίνεις; Δεν πρόκειται να πεθάνω από αυτό".

"Απλά μπήκα σε αυτή τη λειτουργία που ξέρω πώς να κάνω - κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και ξεπέρασε το", πρόσθεσε για την προσέγγισή της στη θεραπεία. "Και αυτό έκανα".

Πρόσφατα, ο ογκολόγος της Evangelista μετά τον καρκίνο της είπε ότι η μελλοντική της διάθεση είναι "καλή", αλλά το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν απόλυτα ενθουσιασμένη με τα νέα, ρωτώντας τον γιατρό της: "Γιατί δεν είναι τέλεια;".

Συνειδητοποιώντας ότι τελικά το μέλλον μπορεί να είναι αρκετά αβέβαιο, η Linda Evangelista αποφάσισε να ζήσει την κάθε στιγμή.  

Διαβάστε Επίσης