Πριγκίπισσα Charlene - Πρίγκιπας Αλβέρτος | Νέα αμήχανη κοινή εμφάνιση

Τη στιγμή που ο Αλβέρτος την αγκαλιάζει, η Σαρλίν αρνείται ακόμη και να τον κοιτάξει μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πιο κοινωνικοί από ποτέ φαίνεται ότι είναι η Πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. Μπορεί στο παρελθόν το ζευγάρι να πραγματοποιούσε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, γεγονός που συχνά – πυκνά έριχνε ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά των φημών χωρισμού, όμως, τις τελευταίες δέκα ημέρες φαίνεται πως όλα έχουν αλλάξει.

Και αυτό, διότι το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό έχει πραγματοποιήσει όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε δημόσιες κοινές εμφανίσεις τις τελευταίες επτά ημέρες, κίνηση που δεν έχει περάσει ασχολίαστη. Ο διεθνής τύπος αρχίζει να υπονοεί σε ρεπορτάζ του ότι η στρατηγική αυτή φαντάζει ύποπτη και συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή οι φήμες χωρισμού που ήταν πιο έντονες από ποτέ – με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδέχεται η Πριγκίπισσα Charlene να μένει μόνιμα στην Ελβετία και να βλέπει τον σύζυγό της αποκλειστικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πριγκίπισσα Charlene - Πρίγκιπας Αλβέρτος | Νέα αμήχανη κοινή εμφάνιση

Την Κυριακή, Πρίγκιπας Αλβέρτος και Πριγκίπισσα Charlene βρέθηκαν στον αγώνα Rugby ανάμεσα στη Βόρεια Αφρική και τη Σκωτία με τον φωτογραφικό φακό να τους "συλλαμβάνει" σε μία αμήχανη πόζα. Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος αγκαλιάζει θερμά τη σύζυγό του με την Charlene να μην του ρίχνει καν μία κλεφτή ματιά παραμένοντας ψυχρή και παγωμένη. Σαν να μην βρίσκεται κανείς στο πλευρό της.

Διαβάστε Επίσης