Meghan Markle | Η βραδινή έξοδος στη Νότια Καλιφόρνια αποκάλυψε την αγαπημένη της διατροφική ατασθαλία

Η Δούκισσα του Sussex έκανε μία σύντομη στάση για drive-thru ξαφνιάζοντας τους υπόλοιπους του foodie spot.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Meghan Markle να έχει συνηθίσει να απολαμβάνει τα καλύτερα πιάτα διακεκριμένων σεφ, όμως, έχει και αυτή την... λιπαρή της αδυναμία. Πληροφορία την οποία επιβεβαίωσε η πρόσφατη έξοδος της για την αγαπημένη της... διατροφική ατασθαλία.

Η Δούκισσα του Sussex εθεάθη πρόσφατα να κάνει μια γρήγορη στάση στο παράθυρο drive-thru του In-N-Out Burger στη Νότια Καλιφόρνια.

Τόσο η Meghan όσο και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, έχουν εκφράσει την προτίμησή τους για το διάσημο burger spot, ειδικά μετά τη μετακόμιση από το Ηνωμένο Βασίλειο στην όμορφη κατοικία τους στο Montecito. 

Σε συνέντευξη της στο Variety, η Meghan είχε αποκαλύψει ένα μικρό στοιχείο για τις τακτικές τους εξορμήσεις για μπέργκερ, λέγοντας: "Υπάρχει ένα στα μισά της διαδρομής μεταξύ του Λος Άντζελες και της περιοχής μας. Είναι πολύ διασκεδαστικό να περνάμε από το drive-thru και να τους κάνουμε έκπληξη. Ξέρουν την παραγγελία μας".

Η μάρκα μπιφτεκιών κατέχει επίσης μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Harry. Ο 38χρονος Δούκας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις τυπικές παραγγελίες τους κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με το περιοδικό People νωρίτερα φέτος. 

"Το In-N-Out είναι το καλύτερο! Παραγγέλνω δύο double, animal style, πατάτες τηγανιτές και μια κόκα κόλα! Και αυτό είναι μόνο για μένα! Η Meghan παίρνει το cheeseburger και πατάτες τηγανιτές με jalapeños. Εγώ μένω μόνο με κέτσαπ και αυτή την ειδική σάλτσα τους", ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την απόλυτη αγάπη του για το γεύμα.

Ενώ η Meghan χόρταινε την επιθυμία της για burger στη Δυτική Ακτή, ο Harry βρισκόταν στο εξωτερικό, στη Γερμανία, συμμετέχοντας με πάθος στην έκτη έκδοση των Invictus Games του. 

Τα Invictus Games, που καθιερώθηκαν το 2014, έχουν βαθιά απήχηση στον Harry, ο οποίος πέρασε μια δεκαετία υπηρετώντας στον βρετανικό στρατό. Αυτή η αθλητική εκδήλωση προσαρμογής είναι αφιερωμένη στους βετεράνους και το προσωπικό των υπηρεσιών, ένας σκοπός πολύ κοντά στην καρδιά του Δούκα.