Η Hailey Bieber αποκάλυψε το Off-White νυφικό της

Η δημιουργία του Virgil Abloh έκρυβε ένα μήνυμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Hailey Baldwin (πλέον Bieber) αποκάλυψε το νυφικό της με ένα post στο Instagram. Το 22χρονο μοντέλο επέλεξε μία Off-White δημιουργία για τον γάμο της με τον Justin Bieber. Το νυφικό σχεδιάστηκε ειδικά για τη Hailey, με το εντυπωσιακό πέπλο να καταλήγει στο μήνυμα "μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος". 

"Η περασμένη Δευτέρα ήταν η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής μου" έγραψε η Bieber. Σε ένα δεύτερο post, η Hailey ευχαρίστησε και τον σχεδιαστή "@virgilabloh σε ευχαριστώ που πραγματοποίησες το όραμά μου και που δημιούργησες το φόρεμα των ονείρων μου. Εσύ και η @off____white ομάδα είστε απίστευτοι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που φόρεσα αυτή την όμορφη δημιουργία". 

Ο Abloh μοιράστηκε με τη σειρά του την ίδια φωτογραφία στον λογαριασμό του, γράφοντας "όταν η @haileybieber σε ρωτάει αν θέλεις να σχεδιάσεις το νυφικό της. Αυτό είναι σίγουρα ναι. Σας αγαπώ παιδιά". Κομψό και θηλυκό ταυτόχρονα, το νυφικό της Hailey Bieber αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, ενώ το εξαιρετικά μακρύ πέπλο της ήταν διακοσμημένο με πέρλες και δαντέλα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ