Πριγκίπισσα Charlene | Μιλάει για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στην οικογένειά της ο Σεπτέμβρης

Μία ακόμη δημόσια εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα Charlene μέσα στον ίδιο μήνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μοιράστηκε τη μεγάλη αλλαγή που έχει συμβεί στην οικογένειά της από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι η επιστροφή των δύο παιδιών της στο σχολείο. Τα δίδυμα παιδιά της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο φοιτούν στο L'Institution François d'Assise-Nicolas Barré στο Μονακό. 

Η 45χρονη μητέρα αποκάλυψε, μιλώντας στο Monaco-Matin, ότι τα 8χρονα δίδυμα παιδιά της είναι για πρώτη φορά σε διαφορετικές τάξεις. Η πριγκίπισσα Gabriella και ο πρίγκιπας Jacques δεν είναι πια συμμαθητές. 

Όσα εξομολογήθηκε η πριγκίπισσα Charlene για τα παιδιά της

Για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο η πριγκίπισσα Charlene ανέφερε: "Ο Jacques και η Gabriella ήταν και οι δύο ενθουσιασμένοι που θα έβλεπαν ξανά τους φίλους τους μετά από το μεγάλο διάστημα των διακοπών. Είναι επίσης η πρώτη φορά που δεν θα είναι στην ίδια τάξη". 

"Είναι ένα μεγάλο βήμα για αυτά και εμένα μου φαίνεται καλό. Οπότε, όπως για κάθε άλλο παιδί στην πρώτη του μέρα στο σχολείο, είχαν πολλές προσδοκίες για τους νέους του συμμαθητές, τους δασκάλους τους, για το τι θα φορούσαν για την πρώτη τους μέρα". 

Δεν είναι η πρώτη πρόκληση που αντιμετωπίζουν τα πριγκιπόπουλα του Μονακό

Τα δύο αδέρφια είχαν και στο παρελθόν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες αναφορικά με την εκπαίδευσή τους. Το 2021 τα δίδυμα έκαναν μάθημα από το το σπίτι, στο Παλάτι του Μονακό ενώ η μητέρα τους ανάρρωνε σε κέντρο αποκατάστασης. 

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό τον Νοέμβριο του 2021 έπειτα από ένα διάστημα έξι μηνών παραμονής της στη Νότια Αφρική. To 2022 η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις. 

Βέβαια τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους δεν σταμάτησαν. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα και ο 65χρονος πρίγκιπας ζουν χώρια με την ίδια να έχει μετακομίσει στην Ελβετία. Ένα σενάριο που το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό έχει βαλθεί να διαψεύσει κάνοντας ήδη μέσα στον Σεπτέμβριο 6 κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία ήταν συνοδεύοντας τα παιδιά τους στο σχολείο. 

Διαβάστε Επίσης