Η πριγκίπισσα Martha Louise της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται

Η 51χρονη πριγκίπισσα της Νορβηγίας είπε το "ναι" στον Σαμάνο αρραβωνιαστικό της και ετοιμάζει μία αξέχαστη τελετή σε ένα μέρος με κινηματογραφική ομορφιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα της, η πριγκίπισσα Martha Louise της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, Durek Verrett, περνώντας την ουσιαστική τους σχέση στο επόμενο  - και άκρως επίσημο – στάδιο. 

Ενώ οι λάτρεις της Royal οικογένειας της Νορβηγίας θα πρέπει να περιμένουν σχεδόν ένα χρόνο για να δουν την κόρη του βασιλιά Harald V και της βασίλισσας Sonja να περπατάει στα σκαλιά της εκκλησίας, η αναμονή θα αξίζει τον κόπο με βάση τον γραφικό χώρο.

"Ο Durek Verrett και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο επερχόμενος γάμος μας θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Hotell Union στο Geiranger στις 31 Αυγούστου 2024", έγραψε στο Instagram δίπλα σε μια φωτογραφία της που τη δείχνει να φοράει ένα λευκό sleeve dress, ενώ ο αρραβωνιαστικός της επέλεξε ροζ κοστούμι και μία εντυπωσιακή χρυσή αλυσίδα.

Αντί να επιλέξει ένα μεγάλο βασιλικό χώρο για το γάμο, όπως ο καθεδρικός ναός του Όσλο, όπου παντρεύτηκε ο αδελφός της, ο πρίγκιπας Haakon, η πριγκίπισσα Martha επέλεξε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με "κινηματογραφική" θέα, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για αναμνηστικές φωτογραφίες. 

"Το Geiranger είναι γνωστό για το εντυπωσιακό φιόρδ του και τα ψηλά βουνά του. Το Geirangerfjord περιλαμβάνεται στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύει τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της Νορβηγίας.

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που γιορτάζουμε την αγάπη μας στο όμορφο περιβάλλον του Geiranger. Σημαίνει πολλά για εμάς να συγκεντρώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ένα μέρος που είναι τόσο πλούσιο σε ιστορία και έντονες εμπειρίες στη φύση. Το Geiranger είναι το τέλειο μέρος για να αγκαλιάσουμε την αγάπη μας", ανέφερε στη συνέχεια.

Η είδηση του γάμου της πριγκίπισσας της Νορβηγίας έρχεται στο προσκήνιο σχεδόν ένα χρόνο αφότου η Martha ανακοίνωσε ότι δεν θα εκτελεί πλέον επίσημα βασιλικά καθήκοντα προκειμένου να ασχοληθεί με τις "δικές της δραστηριότητες". 

Ο βασιλικός οίκος της Νορβηγίας γνωστοποίησε την είδηση τον Νοέμβριο του 2022 σε ένα μήνυμα που έγραφε: "Η πριγκίπισσα και ο αρραβωνιαστικός της, Durek Verrett, επιδιώκουν να διαχωρίσουν με μεγαλύτερη σαφήνεια τις δραστηριότητές τους από τον Βασιλικό Οίκο της Νορβηγίας", πριν διευκρινίσει ότι θα διατηρήσει τον τίτλο της πριγκίπισσας. 

Διαβάστε Επίσης